Η Φωνή της Πατρίδος


Εμπρός! Ελληνική Νεολαία! Αφυπνισθείτε, με όλες σας τις αισθήσεις, έχετε χρέος να κάνετε  εχθρό σας τον σηψαιμικό, εθνομηδενιστικό λήθαργο που έντεχνα προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε ίχνος της εθνικιστικής σας ψυχής!
Αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να σκέπτεσθε Ελεύθερα και να πράττετε Εθνικά! ..,.

Εμπνευστείτε από τον Εθνικιστικό Αφυπνιστικό Λόγο που διαλύει κάθε διεθνιστικό νοσηρό σκοτάδι, στο οποίο δόλια προσπαθούν να εμβαπτίσουν τον νου σας οι σύγχρονοι έμμισθοι Εφιάλτες!
Βγάλτε το σπαθί του Δικαίου από την πνευματική σας φαρέτρα και κόψτε τον Γόρδιο Δεσμό όλων των εθνοπροδοτικών «ιδεολογημάτων» που προτάσσουν την ατομική κοινωνική καταξίωση έναντι του αέναου μεγαλείου της Φυλής! Αποκεφαλίστε τις Σειρήνες των απάτριδων που σας καλούν σαγηνευτικά να συμπαραταχθείτε με τους οπαδούς του άκρατου πλουτισμού! Μην ενδίδετε στους μαγικούς αυλούς που σκοπό έχουν να σας μετατρέψουν σε «αρουραίους» και να σας εξοστρακίσουν από το σώμα του Γένους! Εάν «εμείς χρέος έχουμε να ανορθώσουμε το Έθνος», ΕΣΕΙΣ, έχετε καθήκον να μην το αφήσετε να εκπέσει ποτέ! Και τούτο θα το επιτύχετε ΜΟΝΟΝ, επιλέγοντας τον δρόμο των Μαχητών της Αρετής! Δεν είσθε μόνοι και δεν θα μείνετε μόνοι σε αυτόν τον μακρύ, αλλά ΟΡΘΟ δρόμο. Φορέστε την Ελληνική Εθνικιστική Αιγίδα, οπλισθείτε με τον λόγο του Δικαίου και της Αληθείας, θητεύσατε στα Κάστρα-Σχολεία-Στρατόπεδα του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής και κοπιάστε! Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να μεταμορφωθεί σε οκνηρό κηφήνα, όπως όλοι αυτοί οι αρνησιπάτριδες που περιδιαβαίνουν φορώντας την προβιά του «ανθρωπιστή» διαλαλώντας την λαμπερή πολυπολιτισμική πραμάτεια τους. Μεταμορφωθείτε σε άοκνους Πολιτικούς Στρατιώτες της μεγάλης Ελληνικής Εθνικιστικής Φάλαγγας! Πάρτε στα στιβαρά σας χέρια τα ματωμένα λάβαρα του Γένους και κάντε τα Ρομφαίες, να τρυπήσουν τα σάπια ανδρείκελα εγχώριων και αλλότριων συμφερόντων που επιβουλεύονται την Ελευθερία μας και την Εθνική μας Κυριαρχία! Τότε μόνον η φωνή της Πατρίδος θα ηχήσει εντός σας: "Συναγωνιστές, προσοχή! Ζυγισθήκατε,  Μετρηθήκατε και Βρεθήκατε… Επαρκείς!"

Α.Σ.
Τ.Ο. Αν. Αττικής