Δημόσια εκτέλεση παιδιών από ισλαμιστές στη Συρία: ο εκδημοκρατισμός συνεχίζεται


Συνεχίζονται αδιάκοπα οι σφαγές αμάχων στην Συρία από τις ισλαμικές ομάδες οι οποίες επιδιώκουν την πτώση του Καθεστώτος Άσαντ. Το πλέον πρόσφατο «κατόρθωμά» τους, η δημόσια εκτέλεση παιδιών, κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη, δίχως βεβαίως να προκαλεί καμία ευαισθησία στις κυβερνήσεις της «πολιτισμένης» Δύσης.
Η ανοχή της Δύσης στα ειδεχθή εγκλήματα των ισλαμιστών στην Συρία, με μαζικές σφαγές των ...

αντιπάλων τους -κυρίως αμάχων και δη χριστιανών- πηγάζει στην σιωνιστικής εμπνεύσεως απόφαση να επιτευχθεί με κάθε τρόπο η πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία της Συρίας. Ως εκ τούτου, ο φονταμενταλιστικός μισανθρωπισμός των ισλαμιστών τρομοκρατών, όπως αυτός απεικονίζεται στην Συρία των τελευταίων ετών, δεν αποτελεί παρά συνέπεια της υλικής και χρηματικής στήριξής τους από τις υπό σιωνιστικό έλεγχο ΗΠΑ και την υποτελή τους Ευρωπαϊκή Ένωση.
Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καταδεικνύουν το ανείπωτα σκληρό και απάνθρωπο προσωπείο του ισλαμικού μίσους, με αποκεφαλισμούς και δημόσιες εκτελέσεις ανθρώπων όλων των ηλικιών, ακόμη και ιερέων. Εντούτοις, η σιωπή στα επαίσχυντα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στη Συρία προκειμένου να επέλθει ο. «εκδημοκρατισμός» της, είναι αποτέλεσμα της διεθνούς εκστρατείας των σιωνιστών με στόχο την αποδυνάμωση της εικόνας του Σύρου Προέδρου Άσαντ. Τα βίντεο αυτά, δε θα προβάλλονταν ποτέ από τα διεθνή μέσα μαζικής εξαπάτησης, όμως είναι οι ίδιοι οι ισλαμιστές δολοφόνοι εκείνοι οι οποίοι τα ανεβάζουν, καμαρώνοντας για τις «ηρωικές» τους πράξεις.
Ως θλιβερό υποχείριο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, η κυβέρνηση Σαμαρά αποδέχεται σιωπηρά τις ανηλεείς σφαγές του Συριακού Λαού και δη των χριστιανών ορθοδόξων, οι οποίοι στάθηκαν εξ' αρχής στο πλευρό του Προέδρου Άσαντ. Επιπρόσθετα, επιβραβεύει τους ομόθρησκους των σφαγέων της Συρίας, επιμένοντας στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα της συντριβής των σιωνιστικών επιδιώξεων στη Συρία, θάβονται και τα νεοοθωμανικά σχέδια της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, όπως αυτά εκφράζονται δια του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου. Η Τουρκία ως γνωστόν, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει ανοιχτά και ποικιλοτρόπως τους ισλαμιστές αντάρτες. Παρά ταύτα, η κυβέρνηση των Αθηνών αδιαφορώντας για τα εθνικά μας συμφέροντα, εμμένει στην διαρκή υποστήριξη των τουρκικών θέσεων, προς υλοποίηση των ονειρώξεων του «καλού φίλου» των Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου, Νταβούτογλου, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα πως κατέχει ρόλο κομπάρσου και υποβοηθού της τουρκικής πολιτικής στην ανατολική Μεσόγειο.