Διαστρέφουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής οι διεστραμμένοι σταλινοτσολιάδες του Σύριζα


Ολημερίς κι ολονυχτίς με την Χρυσή Αυγή ασχολούνται οι συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τους παίρνει τα «πελατάκια» ή τα «κοροϊδάκια» (όπως χαρακτηρίζουν τους ανύποπτους, τους μη μαρξιστές ψηφοφόρους τους…) και τους χαλάει τα σχέδια να γίνουν αυτοί οι ταπεινοί υπηρέτες και διεκπεραιωτές των εν Ελλάδι συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Και βέβαια, εκ συστήματος παρερμηνεύουν τις θέσεις του κινήματος, όπως τους έμαθαν στις σταλινικές χαβούζες που ...

«σπούδαζαν» μαρξισμό-λενινισμό.
Άρθρο, λοιπόν, με τίτλο «Από τρελό κι από ναζί μαθαίνεις την αλήθεια» γράφτηκε στην σταλινική πατσαβούρα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ (που μετά τον θάνατο του αρχιχασάπη εκδιδόταν δαπάναις του ετέρου χασάπη, του Τσαουσέσκου), στο οποίο οι σταλινοτσολιάδες διαστρέφουν αυτά που είχε πει ΠΕΡΥΣΙ τέτοιον καιρό ο συναγωνιστής βουλευτής Γ. Λαγός, σε λόγο του στη βουλή για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, προτείνοντας να απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες κι εφόσον υπάρχουν ελεύθεροι χώροι να μετατραπούν σε ανοιχτά (ασφαλώς!) κέντρα φιλοξενίας αστέγων Ελλήνων, στα οποία βεβαίως θα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν, σαν στο σπίτι τους.
Ιδού πως διαστρέφουν την αλήθεια αυτοί που σκόρπισαν τον πόνο και τη δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους στο αλήστου μνήμης «σιδηρούν παραπέτασμα» (που αυτό-κατέρρευσε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά και τώρα οι πρώην κομμουνιστές έχουν γίνει ολιγάρχες καπιταλιστές και τρώνε το… καταπέτασμα):
«Άλλος για την Αμυγδαλέζα! Να φύγουν οι ξένοι που μας πιάνουν τα κοντέινερ και στη θέση τους να φιλοξενηθούν «μαντρωμένοι» φτωχοί Έλληνες. Αυτό είπε από το βήμα της Βουλής ο ναζί βουλευτής Λαγός, αποκαλύπτοντας το μέλλον που ονειρεύεται αυτός και οι ομοϊδεάτες του για τα αυριανά θύματα των πλειστηριασμών. Να μας αδειάσουν τη γωνιά όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι που τρώνε και πίνουν στα κλουβιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης, ώστε να βρεθούν θέσεις για τους παρίες της κοινωνίας που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, σύμφωνα με το ανθρωπιστικό δόγμα της Χ.Α. Αυτό είναι το αύριο που επεξεργάζονται τα μελανά εγκεφαλικά τους κύτταρα, ένα αύριο στοιβαγμένο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους περισσεύουν και μια χώρα τυλιγμένη σε συρματοπλέγματα. Ουρές θα κάνουν οι άστεγοι και οι ξεσπιτωμένοι για ένα πυρωμένο κοντέινερ να βράζει κάτω από το λιοπύρι του Αυγούστου. Σαν τις ουρές αυτών που στριμώχτηκαν για μια σακούλα πατάτες κι ένα πεπόνι στα περίφημα συσσίτια των ναζί «μόνο για Έλληνες».
(ΥΓ): Αλήθεια, επ’ ευκαιρία, μήπως μπορούν να μας πουν οι βορειοπροαστιώτες προστάτες δήθεν της φτωχολογιάς (που πήραν στις εκλογές του 2012 τετραπλάσια ποσοστά από την Χρυσή Αυγή, άρα και τετραπλάσια κρατική χρηματοδότηση…), αν έχουν δώσει μια έστω συμβολική βοήθεια σ’ έναν οποιονδήποτε φτωχό άνθρωπο, Έλληνα ή ξένο; Ούτε ένα μπουκάλι νερό, οι τσιφούτηδες! Όλα τα τρώνε και δεν περισσεύει τίποτα!