Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Αγώνας συνεχής για να πέσει το «βασίλειο» των διεφθαρμένων και της ανομίας


Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, συνεπήρε και ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το ακροατήριο των συναγωνιστών στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη. ...


Εντύπωση προκάλεσε όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε ότι κύκλοι των Η.Π.Α. μαζί με τον πρόεδρο Ομπάμα ανησυχούν για την ραγδαία άνοδο του εθνικιστικού κινήματος στην χώρα μας. Τόνισε ότι ο ίδιος μαζί με τα μέλη, στελέχη, και φίλους του κινήματος θα κάνουν τα πάντα, ώστε τα υπερατλαντικά αφεντικά να ανησυχήσουν ακόμη πιο πολύ.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι συμπαραστάτης και θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα για να υπερασπίσει την πρώτη κατοικία των Ελλήνων, την οποία η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο.

Λίγο πριν την ομιλία του Αρχηγού προηγήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Λιμπεραλισμός-Ο ύπουλος εχθρός των Εθνών" από τον Συναγωνιστή Κουδούνα Θεόδωρο.

Ο Συναγωνιστής με εκτενή τρόπο ανέλυσε το περιεχόμενο του βιβλίου όπου είναι μια ιδεολογική νίκη της εθνικολαϊκής ιδεολογίας απέναντι στον υλιστικό και παρακμιακό τρόπο ζωής που προβάλει ο Λιμπεραλισμός.