Η Πίστη μας, το Κίνημα, η Νίκη!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
«Με Κόκκινο, Κόκκινο απ' το Αίμα μας
Με Άσπρο, Άσπρο απ' την Ψυχή μας
Με Μαύρο, Μαύρο της Ιερής Καταστροφής
θα κτίσουμε τον Κόσμο μας πάνω στη φόρμα της Νέας Μορφής»
Ν.Γ.Μ.
Έχουμε το αξεπέραστο προνόμιο, σε μια εποχή ιδεολογικής χρεωκοπίας, να διαθέτουμε μία Πίστη, η οποία καίει επί αιώνες στη καρδιά αυτού του Λαού. Έχουμε μία Πίστη, η οποία οδήγησε τούτο το Λαό μέσα στα πυρακτωμένα μονοπάτια της Ιστορίας, μια Πίστη η οποία μπόλιασε από το Αίμα ...

εκατομμυρίων Μαρτύρων και Ηρώων, στο διάβα της εθνικής μας πορείας. Έχουμε μια Πίστη, η οποία φωτίζει αενάως την ρότα του Κινήματος, μέσα στις φουρτουνιασμένες θάλασσες του Πολιτικού Αγώνος.
Οι εχθροί μας, από την μαρξιστική αριστερά μέχρι την πατριδοκάπηλη δεξιά, ισχυρίζονται πως υπερασπίζονται την δική τους πίστη. Ψεύδονται! Δεν διαθέτουν ψήγμα πίστεως, διαθέτουν μονάχα την λαιμαργία του υλισμού, είναι δούλοι του χρήματος. Πίσω από τα ψευδεπίγραφα κηρύγματα περί «φασιστικού» κινδύνου ο οποίος απειλεί τη δημοκρατία, κρύβεται η αγωνιώδης απόπειρα της οικονομικής και πολιτικής κάστας των προδοτών του Λαού μας, να περισώσει τα προκλητικά της προνόμια. Λυσσομανούν εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, διότι ακριβώς κατανοούν πως η επικράτησή μας θα σημάνει το οριστικό τέλος της μεταπολιτευτικής απάτης, όπερ σημαίνει, το τέλος της διαφθοράς και της ασυδοσίας τους.
Όποιος τρέφει την παραμικρή ψευδαίσθηση πως οι μεταπολιτευτικές βδέλλες που ρουφούν το αίμα του Λαού μας, θα παραδώσουν την εξουσία, πλανάται πλάνη οικτρά! Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, για να αποτρέψουν αυτή την προοπτική. Και όποιος επιπλέον φρονεί, ότι οι μεταπολιτευτικές βδέλλες ανήκουν μονάχα στα κόμματα που κυβέρνησαν την Πατρίδα, έχει βαθιά μεσάνυχτα. Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει, είναι δημιούργημα τόσο της ψοφοδεξιάς, όσο και της διεθνιστικής αριστεράς, που σήμερα κραυγάζει υστερικά πως δεν κυβέρνησε! Τούτο δε, αποτελεί και την αιτία πίσω από τη συμμαχία όλων τους ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Δυστυχώς όμως για τους πολιτικούς αυτούς απατεωνίσκους, η συμμαχία απευθύνεται μονάχα στα υψηλά κομματικά και συνδικαλιστικά στελέχη και στους βολεμένους του κομματικού Κράτους. Στην άλλη πλευρά του λόφου, βρίσκεται ένας Λαός εξαθλιωμένων και πολλάκις εξαπατημένων, ο οποίος γυρεύει επιτέλους την Ώρα της Εθνικής Δικαιοσύνης και φυσικά της αναπόφευκτης Τιμωρίας.
Την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, δεν την φέρνουν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, διεθνή και εγχώρια, μήτε οι πρεσβείες των «συμμάχων» της Δύσεως. Την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, την φέρνει το ένστικτο επιβίωσης του Ελληνικού Λαού!
Ισχυρίζονται οι εχθροί του Κινήματος, πως μισούν την Ιδέα μας και τις πολιτικές μας θέσεις. Στην πραγματικότητα, μισούν θανάσιμα το Λαό μας, εξωθώντας τον στην ανείπωτη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στο θάνατο. Αρκεί να φανταστείτε, πως αυτοί οι περιλάλητοι «ανθρωπιστές» έκαναν τα πάντα για να αποτρέψουν ακόμη και διανομές τροφίμων προς τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Την ίδια ώρα, αφήνουν εκατομμύρια λαθροεισβολέων να παρασιτούν εντός της ελληνικής επικράτειας, ζώντας εις βάρος του Λαού μας, ο οποίος πληρώνει ακριβότατα την επιβαλλόμενη παρουσία των αλλοφύλων. Παρά ταύτα, οι απατεώνες της μεταπολιτευτικής πανούκλας δεν χάνουν ευκαιρία να μιλούν για ρατσισμό, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της διεθνούς συμμορίας των «περιούσιων», η οποία διακρίνει στο Κίνημά μας την μεγαλύτερη απειλή του Λευκού Κόσμου. Όσο όμως το Κίνημα φαντάζει ο μέγιστος των κινδύνων της παντοκρατορίας των τοκογλύφων, άλλο τόσο φαντάζει ως η ύστατη ελπίδα όλων εκείνων που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι! Ως εκ τούτου, πράγματι, λαμβάνει σάρκα και οστά ο στίχος από τον Ύμνο του Κινήματος: «εμείς ανάψαμε τη δάδα.»!
«Δημοκρατία» λοιπόν, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της κατάπτυστης «γενιάς του Πολυτεχνείου». Εκείνοι λέγουν πως χρωστούμε πολλά στην «ηρωική» γενιά του Πολυτεχνείου κι εμείς τους απαντούμε: η γενιά του Πολυτεχνείου χρωστά στην Πατρίδα και το Λαό και σύντομα θα κληθεί να πληρώσει το λογαριασμό!
Στις τάξεις του δοκιμαζόμενου Λαού, υπάρχουν αναπόφευκτα και εκείνοι οι αιωνίως δειλοί και προσκυνημένοι, οι οποίοι έχουν το θράσος απευθυνόμενοι προς το Κίνημά μας, να λέγουν πως «δεν κάνουμε τίποτε και ότι συμβιβαστήκαμε». Είναι αυτοί οι ίδιοι, κυρίως απογοητευμένοι παλαμάκηδες του καραμανλισμού, οι οποίοι ψήφιζαν Σαμαρά για να περισώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους, πλανεμένοι από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του συνεταίρου του Βενιζέλου και συντηρητή του πασοκικού κρατικού παραμάγαζου. Και βλέποντας τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται, όπως εξανεμίστηκε και η κατά Σαμαρά «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», έρχονται σήμερα να απαιτήσουν από τη Χρυσή Αυγή και να κάνουν υποδείξεις! Ποιοί; Αυτοί οι οποίοι μέχρι πρότινος μας χαρακτήριζαν αλήτες, επειδή σπάσαμε στο πεζοδρόμιο τον τσαμπουκά της μαρξιστικής τρομοκρατίας, εκεί όπου η ψοφοδεξιά είναι απούσα επί τέσσερις δεκαετίες.
Δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ επανάσταση των συνταξιούχων. Η Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση είναι έργο της Ελληνικής Νεολαίας και αυτή η Νεολαία, πάλλεται από τα κύματα ανατάσεως και εθνικής αφυπνίσεως του Λαϊκού Εθνικισμού!
Περιφρονούμε λοιπόν τους συνταξιούχους των «καλοπροαίρετων συμβουλών». Η Πίστη, η Θέληση, η αγωνιστικότητα και μαχητική αξία του 18χρονου Πολιτικού Στρατιώτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν ανταλλάσσονται με καμιά συμβουλή από μέρους των απογοητευμένων του ψευδοεθνάρχη της δεξιάς!
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι η Φωνή του Έθνους που μάχεται για Ελευθερία και Δικαιοσύνη. Αφύπνισε ολάκερο τον Ελληνισμό και σήμανε το τέλος της ανοχής στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό, τα οποία προκάλεσαν και προκαλούν ακόμη τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Οι αριστεροί, μας λένε «φασίστες» διότι είναι ανίκανοι να κατανοήσουν την ακλόνητη Πίστη μας στο Ελληνικό Έθνος. Οι δεξιοί, μας λένε «αναρχικούς», ανίκανοι να συλλάβουν την ασίγαστη επιδίωξή μας για Κοινωνική Δικαιοσύνη. Από κοινού, αριστεροί και δεξιοί, μας χαρακτηρίζουν εχθρούς τους. Μεγάλη η Τιμή! Ναι, εχθροί μας είναι οι εχθροί του Λαού μας!
Στον Μεγάλο Ιδεολογικό Πόλεμο που μαίνεται και στον οποίο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μάχεται μόνο εναντίον όλων, θα νικήσουμε! Και θα νικήσουμε διότι δεν ανήκουμε στο Παρελθόν, δεν ανήκουμε στο Παρόν, ανήκουμε στην Αιωνιότητα!

Ευάγγελος Καρακώστας