Χρυσή Αυγή παντού - Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Μεσσήνη, Καστοριά

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Μεσσήνη, Καστοριά
Κλιμάκιο συναγωνιστών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, μετά το κάλεσμα του Πυρήνα Καστοριάς, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2013 στο Γράμμο στη θέση "Λιβάδια" και τίμησε τη μνήμη των νεκρών ανδρών της Χωροφυλακής, οι οποίοι βασανίστηκαν, σφαγιάσθηκαν και ...

κατακρεουργήθηκαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες την 1η Σεπτεμβρίου 1946.

Ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας του κινήματος μας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, μαζί με συναγωνιστές από την Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Καστοριά και τη Φλώρινα έκαναν το προσκλητήριο νεκρών στο λιτό μνημείο, ύψωσαν τη γαλανόλευκη, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνοντας τη σεμνή και συγκινητική τελετή.
Η φωνή μας αντήχησε στις κορφές, στα λαγκάδια και στις χαράδρες του πολύπαθου Γράμμου στέλνοντας το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να τιμά και να θυμάται αυτούς οι οποίοι έπεσαν νεκροί στον πόλεμο εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών, εναντίον των ΕΑΜοβούλγαρων οι οποίοι ήθελαν την Ελλάδα δεμένη στο άρμα του "πατερούλη Στάλιν" και της ΕΣΣΔ, ήθελαν τη Μακεδονία μας στα χέρια βουλγάρων, αλβανών και άλλων κατσαπλιάδων, αιματοκύλισαν από άκρη εις άκρη την πατρίδα μας και οδήγησαν στις "λαϊκές" δημοκρατίες 40.000 περίπου ανήλικα Ελληνόπουλα με παιδομάζωμα στη λήξη του συμμοριτοπολέμου.
Οι πεσόντες της Χωροφυλακής στα Λιβάδια, οι πεσόντες στα πεδία των μαχών στο Βίτσι και το Γράμμο, οι κατακρεουργηθέντες νεκροί της Πηγάδας του Μελιγαλά, οι νεκροί αστυνομικοί στο Λιτόχωρο, στις "πηγάδες" και τις "τρύπες" της Τατάρνας, του Φενεού, της Στιμάγκας, του Αγιονορίου, της Ταράτσας, της Επιδαύρου, οι σφαγές στο Κιλκίς, στο Νταλαμάνι, του Συντάγματος 5-42, της Π.Α.Ο., οι σαδιστές εκδοροσφαγείς της ΟΠΛΑ με τα κονσερβοκούτια στα Δεκεμβριανά μαρτυρούν το μίσος των κομμουνιστοσυμμοριτών εναντίον του καθετί Ελληνικού και δικαιώνονται στη μνήμη των Ελλήνων οι οποίοι επιμένουν καρτερικά να τους τιμούν κάθε χρόνο.
Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και η ελαφροδεξιά της μεταπολίτευσης επέβαλαν τη "λήθη", έδωσαν τα κλειδιά του Πολιτισμού και της Παιδείας σε κάθε τυχάρπαστο αριστερό σκουπίδι και "θωλοκουλτουριάρη", γέμισαν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια με αριστερούς καθηγητάδες χωρίς πτυχία, οι οποίοι με μια διαρκή πλύση εγκεφάλου προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να ξαναγράψουν την ιστορία και να δικαιώσουν τους αιμοδιψής συμμορίτες στήνοντας ανδριάντες και μνημεία στους εγκληματίες και δηλητηριάζοντας τα μυαλά των νέων μας.
Οι "συνωστισμοί" στα εμετικά βιβλία Ιστορίας, οι εορτασμοί κίβδηλων επετείων, οι προσπάθειες να αναστηθούν τα βαμπίρ της αριστεράς του συμμοριτοπολέμου, βρίσκουν απέναντι τους τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι δεν πρόκειται να κάνουν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος.


Έναρξη Μαθημάτων Τοπικής Ιστορίας – Ομιλία για την απελευθέρωση της πόλης των Τρικάλων από τον τουρκικό ζυγό
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων η έναρξη ενός νέου κύκλου ομιλιών και μαθημάτων σχετικά με την τοπική ιστορία, σε μια προσπάθεια να καλύψουμε ένα τεράστιο κενό που υπάρχει στις μέρες μας τόσο στους νεότερους, όσο και στους μεγαλύτερους σε ηλικία, η γνωριμία μας  μέσα από τα ιστορικά γεγονότα αλλά και προσωπικότητες της περιοχής.
Στις 23 Αυγούστου του 1881 η πόλη των Τρικάλων απελευθερώνετε από τον Τουρκικό ζυγό αναπνέοντας επιτέλους τον αέρα της Ελευθερίας ύστερα από εκατοντάδες χρόνια. Στην ομιλία έγινε αναφορά στα γεγονότα αυτά που οδήγησαν στην απελευθέρωση και εν συνεχεία παρουσιάστηκαν οι εκδηλώσεις και το κλίμα που επικράτησε στην πόλη κατά την άφιξη των Ελληνικών Στρατευμάτων, μέσα από αφηγήσεις και μαρτυρίες οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Για αρκετά χρόνια αυτή η ημέρα εορταζόταν στην πόλη μας με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα αλλά τα τελευταία χρόνια εναρμονισμένοι οι τοπικοί άρχοντες με τα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης έχουν στην κυριολεξία αναγάγει σε "αγγαρεία" την διοργάνωση μιας αξιοπρεπούς εκδήλωσης, που να θυμίζει σε παλαιότερους και να μαθαίνει σε νεότερους την ιστορία της περιοχής μας.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγήτισες, εμπνεόμενοι από τους προγόνους μας και ψηλαφίζοντας τα ιστορικά μονοπάτια θέλουμε να τους θυμίσουμε ότι η «Αδελφική Ένωσης», η επαναστατική μυστική οργάνωση που δημιουργήθηκε το 1878 στο εσωτερικό της Θεσσαλίας, στα πρότυπα της Φιλικής Εταιρίας, με στόχο την αποτίναξη των τότε κατακτητών, δεν τελείωσε το έργο της το 1881, είναι και σήμερα εδώ και θα δώσει τον αγώνα της για την αποτίναξη της σύγχρονης σκλαβιάς.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-10 μ.μ.



Ενημερωτική εξόρμηση στην Μεσσήνη

Την Τετάρτη, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μεσσήνης, πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική δράση στους κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία της Μεσσήνης. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος μας καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του κινήματος μας.

Από πολύ νωρίς εξαντλήθηκαν οι εφημερίδες αφού η ζήτηση και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Έτσι oi συναγωνιστές αναγκάστηκαν να τρέξουν πίσω στα γραφεία για να φέρουν και άλλο έντυπο υλικό καθώς και εφημερίδες για να συνεχιστεί η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Θετική παρένθεση κατά την διάρκεια της ενημερωτικής δράσης ήταν ότι όπως μας είπαν πολίτες που είχαν βγει με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους να κάνουν βόλτα στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, λαθρομετανάστες, βαποράκια και ευπαθείς που στοιχειώνουν καθημερινά την ομορφιά της πλατείας έγιναν καπνός στην θέα των συναγωνιστών.
Η Χρυσή Αυγή σπάει την συνωμοσία σιωπής και σκορπίζει το χαρμόσυνο μήνυμα της ελπίδας για μία πραγματικά ελεύθερη πατρίδα.

ΜΕΣΣΗΝΗ:
Μερλοπούλου 27 (1ος όροφος)
Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:30