Επικοινωνιακή φιέστα αποπροσανατολισμού με ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο - Απείραχτο το indymedia


Την ίδια ώρα που συζητούνται οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ο ερχομός του επόμενου μνημονίου, η επόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει για την διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ήτοι των ποσοστών που θα λάβουν από κοινού τα δύο κόμματα στις επόμενες εκλογές. Έτσι διοργανώνουν από κοινού επικοινωνιακές φιέστες ή εκμεταλλεύονται στο έπακρο ό,τι προκύψει ώστε να προκαλέσουν πόλωση στο εκλογικό σώμα. ... 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ:


Η νέα περίσταση που περιχαρείς στήσανε οι μέλλοντες συγκυβερνώντες είναι η δήθεν επιχείρηση στο Πολυτεχνείο. Ξεκαθαρίζουμε τι λέμε: Το συγκεκριμένο μέρος και η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων είναι ένα άντρο του παρακράτους και πρέπει οπωσδήποτε το απόστημα να σπάσει. Πραγματοποιεί, λοιπόν, επιχείρηση η αστυνομία και κάνει μόλις 5 προσαγωγές, γεγονός λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η επιχείρηση έγινε πολύ νωρίς το πρωί, όταν ο συρφετός των άπλυτων βρίσκεται ημιλιπόθυμος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ της βραδινής κραιπάλης.

Τα ευρήματα, όμως, δείχνουν ότι υπήρχε προσυνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί εισερχόμενοι στον χώρο του Πολυτεχνείο βρήκε μοναχά ένα μπιτόνι εύφλεκτο υλικό και κάτι καδρόνια.



Δεν βρήκε ούτε τις εστίες παραεμπορίου που λυμαίνονται την περιοχή, ούτε υλικά που χρησιμοποιούνται κατά καιρούς από το παρακράτος της περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι τα υλικά είτε μεταφέρονται εκεί την κρίσιμη ώρα, δηλαδή την ώρα που βγαίνουν τα λεφούσια των παρεμπόρων ή ξεκινούν οι επιχειρήσεις του παρακράτους εναντίον του απλού κοσμάκη, είτε υπήρξε εκκένωση των υλικών πριν την επιχείρηση, οπότε υπήρξε προειδοποίηση προς το παρακράτος.

Βεβαίως ισχύει το δεύτερο, αφού δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ενώ οι βόμβες μολότοφ, βρίσκονται σπαρμένες ολούθε, στην προκειμένη περίπτωση δεν βρέθηκε συγκριτικά τίποτα. Η ΝΔ διοργάνωσε αυτή την φιέστα αυστηρώς για τους τηλεοπτικούς φακούς, ώστε να «παίξει» το χαρτί της «νομιμότητας», ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα «παίζει» το χαρτί της «επανάστασης», πολώνοντας το κλίμα. 

Το ζητούμενο είναι, βεβαίως, ότι μετά την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει ούτε «νομιμότητα», αφού οι λαθρομετανάστες και οι παρακρατικοί θα συνεχίζουν απρόσκοπτοι την δράση τους, όπου απαιτείται, ούτε «επανάσταση», αφού ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί «ρεαλιστική στροφή», δηλαδή κωλοτούμπα προς τις θέσεις του μνημονίου.