Εισαγγελική έρευνα κατά των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που εμπόδισαν αιμοδοσία Ελλήνων στη Σάμο


Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Εισαγγελείς στην Πατρίδα μας. Έπειτα από δεκάδες παράνομες ενέργειες κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που παρεμπόδισαν αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου έκανε το καθήκον του, διατάσσοντας προκαταρκτική έρευνα. Το ίδιο θα έπρεπε να είχαν πράξει οι συνάδελφοί του σε πολλές άλλες ...

περιοχές, αλλά δυστυχώς προτίμησαν να παραβούν το καθήκον τους και να ανεχθούν την παρανομία.
Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μέλη του ιατρικού συλλόγου και του συλλόγου εργαζομένων παρεμπόδισαν την εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής στο νησί. Να θυμίσουμε πως στις 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες συναγωνιστές από την Σάμο πήγαν στο νοσοκομείου του νησιού για να προσφέρουν αίμα. Εκεί όμως είχε στηθεί το γνωστό θέατρο σκιών από διάφορους συνδικαληστές, συνοδεία άπλυτων αναρχικών, οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η αιμοδοσία. Ο κινούμενος αριστερός θίασος των διαμαρτυρομένων ζήτησε μάλιστα να πάρει θέση η διοίκηση και να μην δεχτεί την αιμοδοσία. Τελικά ύστερα από αντιπαράθεση ωρών και αφού εκλήθη στο Νοσοκομείο Σάμου Εισαγγελέας το ιατρικό προσωπικό δεν δέχτηκε να πραγματοποιήσει την αιμοληψία και οι συναγωνιστές αποχώρησαν. Αυτή η πράξη του ιατρικού προσωπικού και των διαφόρων ανθελλήνων της αριστεράς δεν ήταν μόνο ηθικά απαράδεκτη, αλλά και απολύτως παράνομη. Στέρησαν το αίμα από Έλληνες ασθενείς που το είχαν ανάγκη, για να εξυπηρετήσουν τις άθλιες μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.
Είχαν μάλιστα το θράσος να εκδώσουν και μία γελοία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: "Στις 27 Απρίλη 2013 η φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση  «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τα μέλη της σε πανελλαδική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες», παραβιάζοντας ακόμη και την υπάρχουσα νομοθεσία και ιατρική δεοντολογία που δεν επιτρέπει καμιά φυλετική διάκριση στην εθελοντική αιμοδοσία. Με τον τρόπο αυτό εκδήλωσε για άλλη μια φορά το φασιστικό, ρατσιστικό της πρόσωπο, το στόχο της να διχάσει το λαό και τους εργαζόμενους με βάση φυλετικά κριτήρια, να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα από τον πραγματικό αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που εμπορεύονται και το αγαθό της υγείας, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και τους μεγαλέμπορους. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, λαμβάνοντας υπόψη το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κάλεσε το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου, τους Επιστημονικούς φορείς και όλους τους φορείς του νησιού να αρνηθούν να συνεργαστούν και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη με όρους αιμοδοσία της ναζιστικής ρατσιστικής «Χρυσής Αυγής» που μοναδικός της σκοπός είναι να διχάζει το λαό και να δηλητηριάζει τις ψυχές των ανθρώπων και ιδιαίτερα της νεολαίας".
Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως κανένας δεν θα εμποδίσει τις κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά και μαζικά προς όφελος του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού.