20 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση βρέθηκαν κρυμμένες στο Αριστοτέλειο!


Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά είκοσι βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση εντόπισε αποθηκευμένες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ένας εργαζόμενος εταιρείας φύλαξης του ιδρύματος.
Οι βόμβες μολότοφ ήταν μέσα σε ένα πλαστικό κιβώτιο σε απόμερο σημείο του δρόμου ανάμεσα ...

στη Φυσικομαθηματικη και στη Βιολογική Σχολή. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 20 αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές, οι 3 από τις οποίες ήταν πλαστικές που πάνω τους είχαν προσαρμοστεί με κολλητική ταινία κροτίδες και μεταλλικές βίδες. Είναι οι νέου τύπου μολότοφ οι οποίες όταν εκρήγνυνται εκτοξεύουν και τα μεταλλικά αντικείμενα που είναι κολλημένα πάνω τους προκειμένου να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκαν 17 γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο τεμάχιο υφάσματος στο στόμιο της κάθε φιάλης και τρεις πλαστικές φιάλες των 750 ml με εύφλεκτο υγρό, στις οποίες είχαν προσαρμοστεί με αυτοκόλλητη ταινία ισχυρές κροτίδες και μεταλλικές βίδες.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία που αποκαλύπτεται πολεμικό υλικό αντάρτικου πόλεων μέσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Από το 1974 μέχρι σήμερα τα Ελληνικά πανεπιστήμια είναι έρμαιο της αριστεράς. Οι πάσης φύσεως τρομοκρατικές ομάδες αριστεριστών τυγχάνουν προκλητικής ανοχής και ευνοϊκής μεταχείρισης από το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης που τους προσφέρει άσυλο εξυπηρετώντας τα συμφέροντα εξωθεσμικών κέντρων τα οποία στοχεύουν στην καταστροφή της κοινωνικής συνοχής μέσα από την πρόκληση αιματηρών συγκρούσεων.

Σημειώνουμε ότι και για το έγκλημα στην Τράπεζα Μαρφίν κατά το οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις εργαζόμενοι, η μία γυναίκα ήταν μάλιστα έγκυος, οφείλεται σε βόμβες μολότοφ που όπως όλα δείχνουν ήταν προαποθηκευμένες στη Νομική Σχολή. Για πόσο καιρό ακόμα τα Πανεπιστήμια θα αποτελούν χώρο συγκέντρωσης εγκληματικών στοιχείων και διάπραξης βαρέων κακουργημάτων; Ως πότε το άσυλο θα καλύπτει τους ακροαριστερούς εγκληματίες;

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.