Εθνικιστική κατασκήνωση στον Αλμωπαίο Ποταμό του Νομού Πέλλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το τριήμερο 23 έως 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε Εθνικιστική κατασκήνωση στον Αλμωπαίο Ποταμό του Νομού Πέλλας, με συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών κυρίως από τους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:




Οι Συναγωνιστές πέρασαν ένα δραστήριο και πειθαρχημένο από κάθε άποψη τριήμερο μέσα στην παρθένα φύση της Μακεδονίας μας, χωρίς τις ανέσεις των αστικών κέντρων, έχοντας την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες από τις δραστηριότητες του κινήματος στην περιοχή τους.




Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλάμβανε πλούσιες δραστηριότητες στην ξηρά, αλλά και στα κρυστάλλινα νερά του Αλμωπαίου ποταμού.




Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα αθλοπαιδιών με διελκυστίνδα, σκυταλοδρομία, οπλιτοδρομία, σφαιροβολία, ελληνορωμαϊκή πάλη, το οποίο και συνεχίστηκε με βασική εκπαίδευση στα πλωτά.






Στη συνέχεια οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους στα κρύα νερά του ποταμού.


Το απογευματινό και βραδινό πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή ταινίας εποχής και ντοκιμαντέρ, καθώς και συζήτηση ιδεολογικού και οργανωτικού χαρακτήρα.


Το τελευταίο βράδυ πραγματοποιήθηκε νυχτερινή πορεία κατά μήκος του ποταμού, και ακολούθησε προσκλητήριο Νεκρών υπέρ των Ηρώων που πολέμησαν και έπεσαν υπέρ του Έθνους και της Φυλής μας.


Κατά την επιστροφή από τον χώρο της κατασκήνωσης, όλοι οι Συναγωνιστές ένιωθαν ανανεωμένοι και ορκίστηκαν να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση τον Αγώνα για Εθνική Ελευθερία και Αξιοπρέπεια.  


xathess.blogspot.gr