Τρομοκρατημένος ο Δένδιας ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια για τις πυρκαγιές


Αφού εμπόδιζε τις ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Χρυσής Αυγής και τώρα εκλιπαρεί τον Ελληνικό λαό να συνεισφέρει…
Την βοήθεια όλου του Ελληνικού λαού ζήτησε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ με στόχο την επιτήρηση όλης της επικράτειας καθώς επίσης και να υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση σε κάθε έναρξη πυρκαγιάς. Ζήτησε επίσης την επιστροφή στον εθελοντισμό, κάνοντας λόγος για 11 εκατομμύρια ...
 
πυροφύλακες οι οποίοι θα συστρατευθούν σε κοινό αγώνα κατά των πυρκαγιών με σκοπό τη διάσωση του περιβάλλοντος της ζωής και της περιουσίας του του Ελληνικού λαού.
Στην Ελλάδα του μνημονίου και της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους τα πάντα υπολειτουργούν  με σκοπό την εξυπηρέτηση των δανειστών. Από την κατάσταση αυτή δεν γλύτωσε και το Πυροσβεστικό Σώμα όπου με ελλιπή μηχανολογικό εξοπλισμό και λιγοστό κακοπληρωμένο προσωπικό ρίχτηκε στη μάχη των πυρκαγιών. Άλλωστε το πρώτο σκέλος το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο υπουργός με πρότερες δηλώσεις του.

Απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός του ανδρός, αν σκεφτεί κανείς ότι λίγες μέρες πριν στη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής αρνήθηκε κάθε βοήθεια από μια οργανωμένη και με άρτιο εξοπλισμό πολυπληθή ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, την επικουρική βοήθεια προς το Πυροσβεστικό Σώμα, αναγκάζοντας την φυσική ηγεσία του να δικαιολογήσει τη μικροψυχία του διαψεύδοντας διαλόγους οι οποίοι έγιναν παρουσία πολλών μαρτύρων. Ήταν τέτοιο το αλαλούμ το οποίο δημιούργησε, ώστε η αστυνομία, βάσει διαταγών, παρεμπόδιζε και τις υδροφόρες οι οποίες προμήθευαν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα μέχρι να αποφασισθεί πως θα λύσει το μείζον πρόβλημα της μετακίνησης της συνοδείας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Σπάνια περίπτωση η παρουσία διμοιρίας ΥΜΕΤ σε πυρκαγιά  η οποία σαν σκοπό είχε την παρεμπόδιση των μελών της Χρυσής Αυγής προς τα σημεία όπου είχε συμφωνηθεί με τη πυροσβεστική να συνδράμει. Με απλά λόγια επιχειρησιακά ήμασταν χρήσιμοι πολιτικά ανεπιθύμητοι.

Σήμερα που κοινώς έχει χαθεί η μπάλα από τις φωτιές οι οποίες κατακαίνε την Ελλάδα ζήτησε την συνδρομή όλων των Ελλήνων. Περιέργως δεν εξαίρεσε τη Χρυσή Αυγή. Αυτό θα διαπιστωθεί σύντομα γιατί η Χρυσή Αυγή όπως έχει διακηρύξει κανένας Έλληνας πλέον δεν είναι μόνος του και αυτό αποδεικνύεται στη πράξη.