Βερναρδάκης: «Ποτέ η Χρυσή Αυγή δεν έπεσε κάτω από το 12%. Το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί κάτω από το 3%»


Στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» υπάρχει ένα ενδιαφέρον κείμενο, το οποίο αφορά εκλογικές εκτιμήσεις και προθέσεις ψήφου. Αφορούν τις προβλέψεις του γνωστού δημοσκόπου Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Μεταφέρουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εφημερίδας: «Ο Χριστόφορος, που δεν έχει πρόβλημα να παίξει το κεφάλι του για τις προγνώσεις του (είχε σχετική αντιδικία με τον Γιώργο ...

Μουρούτη στο διαδίκτυο), υποστηρίζει ότι η δεξιά παράταξη διασπάται, ότι η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν έπεσε κάτω από 12% (ακόμη και μετά τη δολοφονία), ότι η Ν.Δ. θα πιάσει ποσοστά Μαΐου 2012 (ίσως και χειρότερα), ότι ο Καμμένος αντέχει και ότι το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί, όπως πάει, κάτω από το 3%.»
Το «ζουμί» των λεγομένων του Βερναρδάκη επικεντρώνεται σε δύο σημεία. Στο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χτυπά άνετα την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές και ότι το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στον πάτο της ανυποληψίας και της ανυπαρξίας.
Το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το κόμμα το οποίο αναμφίβολα αντιπροσωπεύει σήμερα έναν αριθμό πολύ περισσότερο από 1.000.000 συμπατριώτες μας, διώκεται ανήθικα και παράνομα, ενώ το ΠΑΣΟΚ το οποίο πνέει τα λοίσθια έκανε την κλοπή κοινωνική επιστήμη και δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες εκλογές, συγκυβερνά (στην ουσία κυβερνά με υπηρέτη του την ΝΔ) είναι χαρακτηριστικό της σαπίλας και της ανευθυνότητας του πολιτικού κατεστημένου της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ