Όλοι οι Έλληνες στέκονται δίπλα στην Μυρτώ που συνεχίζει τον μαρτυρικό αγώνα της


Την δική της μεγάλη μάχη συνεχίζει να δίνει η 16χρονη Μυρτώ, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου και αναρρώνει μετά από πολλαπλές και δύσκολες επεμβάσεις.
Το δράμα του μικρού κοριτσιού και της οικογένειάς της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012. Στην Πάρο όπου βρισκόταν σε διακοπές με τη μητέρα και την μεγαλύτερη αδερφή της, ...

βίωσε τη στυγνή βαρβαρότητα ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, του πακιστανού λαθροεισβολέα Αχμέτ Βακάς, ο οποίος αφού την κακοποίησε επιχείρησε να την δολοφονήσει, πετώντας τη στα βράχια. Η Μυρτώ ως εκ θαύματος επέζησε και σήμερα δίνει γενναία την προσωπική της μάχη για να επιστρέψει στην Πατρίδα υγιής, ξεπερνώντας τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που της προξένησε ο εγκληματίας λαθρομετανάστης, που διαβίωνε παρανόμως στην Ελλάδα ελέω της ανοχής του αντεθνικού Κράτους και της αναλγησίας Ελλήνων εργοδοτών.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου πλέον αναρρώνει η Μυρτώ, η Νεολαία της Ομοσπονδίας ελληνοαμερικανικών σωματείων Νέας Αγγλίας ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης των χρημάτων, προκειμένου να αγοραστεί ειδικό μηχάνημα, το οποίο θα βοηθά το άτυχο κορίτσι στην διατροφή και την επικοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία της νεαρής έχει συγκινήσει την ελληνική ομογένεια, η οποία κινητοποιείται ούτως ώστε να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα θεραπείας και βελτίωσης της υγείας της.
Η Μυρτώ έχει στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά συνάμα και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος βίωσε στο δράμα της άτυχης κοπέλας, τις καταστροφικές συνέπειες της εγκληματικής αδιαφορίας του Κράτους απέναντι στις ορδές των λαθροεισβολέων που αλωνίζουν ανενόχλητοι στην ελληνική επικράτεια, προβαίνοντας σε κάθε είδους παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες. Ιδιαίτερα μάλιστα εξοργιστικό, υπήρξε το γεγονός της απόπειρας της κυβέρνησης μέσω των Δένδια και Καραγκούνη, να καλύψει το κτήνος από το Πακιστάν, υποστηρίζοντας πως είναι ανήλικος, κάτι που κατήγγειλε επίμονα και σε όλους τους τόνους η Χρυσή Αυγή!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως στη πρόσφατη δίκη του τέρατος από το Πακιστάν με την κατηγορία της δήλωσης ψευδών στοιχείων, όπου και καταδικάστηκε, θλιβεροί αριστεροί λαθρολάγνοι, μέλη του Σύριζα και έτερων ακροαριστερών συμμοριών, προχώρησαν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Πακιστανό, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανή αποδοκιμασία του λαθροεισβολέα από Έλληνες πολίτες κατά την άφιξή του στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου.