Κατάπτυστη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ - Συντάσσεται με τις τουρκικές αξιώσεις στην Κύπρο ο Βενιζέλος


Με αφορμή την πρωτοφανή και ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα απόφαση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών να συναντηθεί ο γενικός γραμματέας του με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής πλευράς, εξεδόθη η παρακάτω κατάπτυστη ανακοίνωση: «Η Ελλάδα, ...
 
ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η απευθείας επαφή του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή με την Τουρκική κυβέρνηση, συμφώνησε να υπάρξει συνάντηση στο αντίστοιχο επίπεδο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής κοινότητας».
Πολύ απλά, το υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για «ελληνοκύπριο διαπραγματευτή» και όχι για εκπρόσωπο της κυπριακής κυβέρνησης, υιοθετώντας επί της ουσίας τις τουρκικές θέσεις περί δύο κοινοτήτων, ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής, και κατόπιν των προκλητικών δηλώσεων Ερντογάν πως «δεν γνωρίζει κανένα κράτος με το όνομα Κύπρος»!
Επιπρόσθετα, τη χρονική στιγμή κατά την οποία ο εκπροσωπών το 3% του Ελληνικού Λαού πρόεδρος του ημιθανόντος ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών υιοθετεί τις τουρκικές αξιώσεις, ο τουρκικός στρατός με εντολή της κυβέρνησης Ερντογάν, δίνει στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση της εισβολής στη Μεγαλόνησο, τον Ιούλιο του 1974, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους των κατεχομένων! Πρόκειται για την υπέρτατη επίδειξη τουρκικής αλαζονείας και επιθετικότητας, την οποία η ψοφοδεής και δουλοπρεπής κυβέρνηση των Αθηνών, όχι μόνο αφήνει αναπάντητη αλλά της παρέχει και νομιμοποίηση, μέσω της αποδοχής εκπροσώπου του ψευδοκράτους στην Ελλάδα.
Ο ραγιαδισμός της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου δεν έχει πλέον κανένα όριο. Ξεπουλούν τα πάντα με την ελπίδα πως θα περισώσουν, με τις πλάτες των ξένων, τις πολιτικές τους καριέρες. Όσο γρηγορότερα ξεκουμπιστούν από την εξουσία, τόσο μικρότερη θα είναι η μη αναστρέψιμη ζημιά για το Ελληνικό Έθνος