Συνεχίζεται αδιάκοπα το κοινοβουλευτικό έργο των πολιτικών κρατούμενων Χ. Παππά και Ι. Λαγού


Οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Ιωάννης συνεχίζουν αδιάλειπτα το κοινοβουλευτικό τους έργο παρά την παράνομη και εντελώς αντισυνταγματική τους φυλάκιση. Συνεχίζουν, λοιπόν, να καταθέτουν ερωτήσεις για Εθνικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν κάθε Έλληνα ...

πολίτη.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έθεσε το καίριο θέμα της υπόσχεσης της κυβέρνησης να δώσει 2,500.000 ευρώ για το εθνικό θέατρο Αλβανίας.  Την ώρα, λοιπόν, που ο ελληνικός λαός φυτοζωεί, ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοίνωσε τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να συνεισφέρει με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην κατασκευή του εθνικού θεάτρου της Αλβανίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι εν μέσω οικονομικής εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη, η κυβέρνηση διαθέτει ένα μεγάλο κονδύλιο για το εθνικό θέατρο Αλβανίας, αντί να διοχετευθεί σε άλλους τομείς, όπως η Υγεία.
Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την ύποπτη κλοπή ποσού 22.000 ευρώ στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.  Ειδικότερα, ποσό ύψους 22.000 ευρώ «έκανε φτερά» από γραφείο του έβδομου ορόφου, όπου βρίσκονται οι σύμβουλοι και οι συνεργάτες του υπουργού και το γραφείο Τύπου.
Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε τους βανδαλισμούς ελληνικών εκκλησιών που συνεχίζονται στην Βόρειο Ήπειρο. Συγκεκριμένα, η δικομματική κυβέρνηση παραμένει προκλητικά απαθής για μία ακόμη φορά, ενώ καταπατάται το δικαίωμα των Βορειοηπειρωτών να ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα σε μία περίοδο που διατυμπανίζει την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας.
Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιά Ιωάννης Λαγός κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την έλλειψη γιατρού για 400 παιδιά στις Σπέτσες, ενώ το νοσοκομείο Ναυπλίου, στο οποίο υπάγεται διοικητικά το Κέντρο Υγείας Σπετσών, είχε κατά το παρελθόν προκηρύξει δύο φορές θέση παιδιάτρου αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την κάλυψή της, λόγω των χαμηλών αποδοχών και του υψηλού κόστους διαβίωσης. Σε άλλη του ερώτηση έθεσε τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιθάκης, όπου πέρυσι τα δρομολόγια αυτά μειώθηκαν σε ένα και φέτος καταργήθηκαν εντελώς. Το πλοίο που εξυπηρετούσε τους κατοίκους βγήκε σε ακινησία και δεν αντικαταστάθηκε.
Ακόμα, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου μειώνονται οι κλίνες νοσηλείας από 475 σε 430, οι θέσεις ιατρών από 260 σε 169 και οι θέσεις του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 200. Τέλος, επισήμανε τις σοβαρές ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού σε ασθενοφόρα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ασθενοφόρο, με το οποίο διεκομίσθη τραυματισμένος ποδοσφαιριστής, ήταν παντελώς άδειο.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει κανονικά το κοινοβουλευτικό της έργο, καθώς η φωνή της Αλήθειας δεν φιμώνεται. Ο Αγώνας συνεχίζεται!