Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμά τον... κομμουνιστοφάγο Γεώργιο Παπανδρέου - Προφανώς από... κεκτημένη ταχύτητα!

Έχουν καταντήσει αηδία πλέον οι συριζαίοι, με τον… νέο-παπανδρεϊσμό τους. Έτσι, μετά από τον Ανδρέα Παπανδρέου –τον οποίο επιχειρεί μονίμως να μιμηθεί ο… αμερικανόπαις mister Tsipras- ο επίσημος ραδιοσταθμός του συνονθυλεύματος «Στο Κόκκινο» έκανε εκτενές αφιέρωμα στον…

Γεώργιο Παπανδρέου, προκαλώντας μια ειρωνική ανακοίνωση της (ανύπαρκτης, μια παρέα είναι…) Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ:
“Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει το αφιέρωμα του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» για τον Γεώργιο Παπανδρέου, το Γέρο της Δημοκρατίας. Αποτελεί μια ετεροχρονισμένη έστω αναγνώριση της Ιστορίας και της Προσφοράς της Δημοκρατικής Παράταξης στον τόπο” επισημαίνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας: “Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο αφιέρωμα του ραδιοσταθμού στο βρώμικο 1989″.
Ας θυμίσουμε στα συριζάκια ποιον τιμούν, με μια μικρή αναφορά σε 3-4 χαρακτηριστικά αποσπάσματα λόγων του «Γέρου της Δημοκρατίας» για τους αριστερούς:
«Είναι τόση η έκτασις της προδοσίας, είναι τόση η έκτασις του εγκλήματος, είναι τόσαι αι καταστροφαί και αι θυσίαι της Ελλάδος, αι οποίαι υπερέβησαν τας θυσίας τον επικού αγώνος εναντίον των δύο Αυτοκρατοριών, ώστε ουδέποτε το Έθνος και ο Λαός μας θα ανεγνώριζον την επάνοδον των προδοτών και των εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της Χώρας».
«Πρώτος και κύριος και μέγας σκοπός μας είναι η πάλη εναντίον του κομμουνισμού, διότι ο κομμουνισμός μάχεται εναντίον της Ελλάδος».
«Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος».
«Ο κομμουνισμός είναι εχθρός του Έθνους και της δημοκρατίας».
Εγκύκλιος υπ’ αριθμόν 1010/11-3-1965, επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου:
«Αν συμβή να υπάρξουν διδάσκαλοι, όχι ανήκοντες αλλά και απλώς συμπαθούντες ή ανεχόμενοι την κομμουνιστικήν προπαγάνδαν δεν έχουν θέσιν στην εκπαίδευσιν»! 
http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/11/1278-001.png?w=620