Βρώμικες και προβοκατόρικες ιστορίες από την «Real News». Να πως κατασκευάζονται οι σκευωρίες


Τα διάφορα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» του Μεγάρου Μαξίμου και της μνημονιακής συγκυβέρνησης σε καθημερινή βάση κάνουν ότι μπορούν για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους, ύστερα από το πολιτικό, νομικό και επικοινωνιακό φιάσκο που τους συνέβη γύρω από τις διώξεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να βγαίνει πολύ δυνατότερο και ενωμένο μετά απ' αυτήν την σκευωρία είναι λογικό τα βρώμικα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν.
Η Κυριακάτικη «Real News», με ένα δισέλιδο κείμενο, βουτάει στα θολά νερά της ...παραπληροφόρησης, της προβοκάτσιας αλλά και της ανεντιμότητας. Υπό τον αφελή, όσο και ...

κουραστικό, τίτλο «τριβές στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής» η εφημερίδα, που αποθέωνε τον Άρη Βελουχιώτη για τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες θεωρώντας ως κορόιδα τους δεξιούς αναγνώστες της, θεωρεί ότι με ξαναζεσταμένο (αλλά πάντοτε άνοστο) φαγητό θα ανοίξει την όρεξη.
Για «Διασπαστικές τάσεις, που είναι να οδηγήσουν στη δημιουργία Χρυσής Αυγής εσωτερικού και εξωτερικού» γράφει ο, αν όχι κατευθυνόμενος, σίγουρα ευφάνταστος δημοσιογράφος. Δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος τύπος είχε κομματικό παρελθόν στο ΚΚΕ εξωτερικού ή στο ΚΚΕ εσωτερικού για να ομιλεί με τέτοιους πολιτικούς όρους. Δεν ξέρουμε, επίσης, αν η αύξηση των «δελφίνων» μέσα στην ετοιμόρροπη ΝΔ, οι οποίοι περιμένουν την αναμενόμενη συντριβή του Σαμαρά στις επόμενες εκλογές για να τον διώξουν κλοτσηδόν, επηρέασε τον εν λόγω συντάκτη στην συγγραφή του συγκεκριμένου κειμένου. Ας μην κρίνει, όμως, «εξ ιδίων τ' αλλότρια». Τον διαβεβαιώνουμε (και τον καθησυχάζουμε) ότι η ενότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι μόνο είναι συμπαγής και δεδομένη αλλά δεν επιδέχεται καν το παραμικρό ίχνος αμφισβήτησής της.
Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε η τελευταία) φορά που οι διάφορες φυλλάδες σκαρφίζονται τέτοιες ανύπαρκτες ιστορίες. Από την πρώτη στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, μπήκε στην Βουλή άρχισαν και οι γραφικές αυτές διηγήσεις περί «εσωτερικών προβλημάτων», οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν από την ναφθαλίνη, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά σχέδια του συστήματος.
Έχει, όμως, ενδιαφέρον ότι οι εικασίες και οι ευσεβείς πόθοι της "Real News" υποτίθεται ότι βασίζονται «σε απόρρητες εκθέσεις των υπηρεσιών ασφαλείας που διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και οι οποίες είναι - σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές - το αποτέλεσμα της συλλογής πληροφοριών από στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Ελληνικής Αστυνομίας, που ξεκίνησε μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των ποινικών διώξεων εναντίον των κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής, ως ηγετών εγκληματικής οργάνωσης», όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα. Με απλά λόγια, η Real News υποστηρίζει ότι συνεχίζεται ακόμη η παρακολούθηση ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος. Και το χειρότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι των παρακολουθήσεων αυτών, κατακρεουργώντας κάθε έννοια αλήθειας και αντικειμενικότητας, διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα, προκειμένου να φανούν αρεστοί στα πρόσωπα και τους φορείς της μνημονιακής συγκυβέρνησης και τους κάθε λογής συνεργάτες της.
Δεν σταματά, όμως, εκεί η επέλαση της ψευδολογίας από την καθεστωτική φυλλάδα. Υπό τον υπότιτλο «Αυτονόμηση των ακραίων» υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στο κείμενο στο οποίο περιέχονται τα εξής:  «Το σημείο το οποίο ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας όσο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, είναι ο φόβος που διατυπώνεται για πιθανότητα αυτονόμησης ενός συγκεκριμένου ιδιαίτερα ακραίου πυρήνα ενεργών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Ο πυρήνας αυτός μετά την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο φέρεται να διατυπώνει προτάσεις για «ισοβαρή χτυπήματα αντεκδίκησης σε βάρος αντιεξουσιαστών». Και κάτι τέτοιο, βέβαια, θέλουν να το προλάβουν πριν καν ξεκινήσει ως σκέψη!»
Το περιεχόμενο των παραπάνω γραμμών είναι εντελώς ανυπόστατο και ψευδές. Για την ακρίβεια είναι ξεκάθαρα κατασκευασμένο και προβοκατόρικο, προσπαθώντας να γεννήσει από το πουθενά ανύπαρκτες ιστορίες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή, συνιστώντας ψυχραιμία και ενότητα ανάμεσα στους Έλληνες. Αν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης του ανεκδιήγητου Δένδια είναι ανίκανο να πιάσει τους δολοφόνους, να διαφυλάξει την έννομη τάξη και να τηρήσει ένα πρόγραμμα στοιχειώδους ασφάλειας στην δοκιμαζόμενη Κοινωνία μας ας μην προσπαθεί ανέντιμα, ανήθικα και παράνομα να δημιουργεί ύπουλες ιστορίες από το πουθενά.
Αρκετές σκευωρίες έστησε μέχρι τώρα, προκειμένου να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Απέτυχαν παταγωδώς όλες. Το ίδιο θα συμβεί αν επιχειρήσει κι άλλη. Οι προβοκατόρικες διαθέσεις του συγκεκριμένου κειμένου είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και φανερώνουν την αμηχανία, αλλά και την ανικανότητα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και πρωτίστως του Δένδια. Δυστυχώς γι' αυτούς η ανυποληψία της συγκυβέρνησης έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να επιτύχουν τίποτα, μεθοδεύοντας βρώμικες - κατασκευασμένες ιστορίες γι' αγρίους. Ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο τους έχει αντιληφθεί πλήρως, αλλά καθημερινά συντάσσεται, μ' ολοένα και πιο αυξητικούς ρυθμούς, στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δίνοντας αποστομωτική απάντηση στην προδοτική συγκυβέρνηση και το πάσης φύσεως υπηρετικό της προσωπικό.

Γιώργος Μάστορας