Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει τους ψεύτες και συκοφάντες του Alpha - BINTEO NTOKOYMENTO


Την "εγκυρότητα" του και την... προσήλωσή του στην Αλήθεια και το αντικειμενικό ρεπορτάζ έδειξε για ακόμη μια φορά το κανάλι των ψευδομαρτύρων, Alpha. Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων οι ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


"έγκριτοι" δημοσιογράφοι Βερύκιος και Σρόιτερ παρουσίαζαν ρεπορτάζ για την άρση ασυλίας των Συναγωνιστών Κουκούτση και Κασιδιάρη.
Ιδιαίτερα για άρση ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη που έγινε ύστερα από μήνυση του Alpha, επειδή ο εκπρόσωπος Τύπου αποκάλυψε την ταυτότητα των ψευδομαρτύρων, το ρεπορτάζ του Alpha έλεγε χαρακτηριστικά πως "ο κ. Κασιδιάρης δεν είπε τίποτα για την υπόθεση, ούτε λέξη για την ταμπακέρα...".
Όπως φαίνεται οι έγκυροι ρεπόρτερ του Alpha, έκλεισαν τα αυτιά τους στην αποκάλυψη από βήματος της Βουλής όλης της στημένης σκευωρίας και του βρώμικου ρόλου των καναλαρχών. Το γεγονός πως ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα τα διεφθαρμένα κανάλια ανεξαιρέτως ήταν και η αιτία που το εν λόγω απόσπασμα δεν δημοσιοποιήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο!
Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα το κανάλι της Βουλής, το διαδίκτυο και τα επίσημα πρακτικά όπου καταγράφεται η Αλήθεια που τους πονάει και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα!
Ομιλία στη Βουλή 28/11/2013 - Ηλίας Κασιδιάρης: Επιμένω στην έκφραση χούντα, από τη στιγμή που νομοθετεί όχι η Βουλή των 300 ως ορίζει το Σύνταγμα, αλλά των 297. Όσον αφορά την άρση της ασυλίας μου, το ζήτημα αυτό σχετίζεται άμεσα με την καταγγελία που έκανα προηγουμένως, διότι εγώ δεν έχω μηνυθεί από τον Τζαμάλ –ή δεν ξέρω πως λεγόταν αυτός ο Πακιστανός που μήνυσε τον Βουλευτή Κουκούτση-, αλλά έχω μηνυθεί από έναν καναλάρχη, από τον κ. Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του ALPHA, από έναν εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας. Και γιατί έχω μηνυθεί; Διότι αποκάλυψα τους ψευδομάρτυρες που έστειλαν στη φυλακή, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση του μνημονίου, τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και δύο Βουλευτές μας και τα λέω –για να γίνω πιο ξεκάθαρος- για να ακούσουν εδώ μέσα οι Βουλευτές περί τίνος πρόκειται και κατά την ψηφοφορία στη συνέχεια να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
Κατήγγειλα επωνύμως τον ψευδομάρτυρα κ. Γεωργακόπουλο και τη δημοσιογράφο Κουβελιώτη του ALPHA, διότι όχι μόνο είπαν ψέματα εις βάρος της Χρυσής Αυγής στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αλλά εν συνεχεία πήγαν στον Άρειο Πάγο και κατέθεσαν τα ψέματα αυτά. Μάλιστα, έχουν μηνυθεί ο κ. Κοντομηνάς, κάποιος Φουρλεμάδης, διευθυντικό στέλεχος του ALPHA και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος και ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας για τα εξής αδικήματα: απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, ψευδορκία, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Όσα λέω είναι αλήθεια. Έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα και αδιάψευστος μάρτυρας υπέρ μου είναι καλώς ή κακώς ο ίδιος ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βουρλιώτης, ο οποίος έστησε το άθλιο πόρισμα κατά της Χρυσής Αυγής, όπως έστησε πριν από κάποια χρόνια και τον άθλιο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, διότι ο ίδιος έχει γράψει μέσα στη δικογραφία –του ξέφυγε- χειρόγραφα με στυλό και το όνομα του ψευδομάρτυρα Γεωργακόπουλου και το όνομα της δημοσιογράφου Κουβελιώτη, το οποίο εν συνεχεία διέγραψε με μία γραμμή. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας που κατήγγειλα –και ο οποίος έχει μηνυθεί- έχει δικογραφία στην Εισαγγελία Πειραιά για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της κόρης του, εκεί όπου περιλαμβάνεται και το κατάπτυστο αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου.
Εγώ θα πάω στο δικαστήριο, γνωρίζω ότι θα πάω στο δικαστήριο, παρ’ ό,τι πιστεύω πως κάποιοι έντιμοι Βουλευτές θα καταψηφίσουν αυτήν την πρόταση σήμερα, διότι η Επιτροπή εδώ πέρα έχει αποφανθεί ομοφώνως «ναι». Διότι εγώ δεν είμαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ακάλυπτες επιταγές να αποφαίνεται η Επιτροπή ομοφώνως «όχι». Εγώ έκανα ένα έγκλημα: Είπα την αλήθεια, κατήγγειλα τα κακώς κείμενα, κατήγγειλα τα μεγάλα συμφέροντα.
Εδώ, λοιπόν, σήμερα το ζήτημα είναι και πολιτειακό, γιατί η ασυλία των Βουλευτών θεσπίστηκε θεωρητικά για έναν λόγο, να μπορούν οι Βουλευτές να μιλάνε ανοιχτά και δημόσια ενάντια στην πλουτοκρατία, ενάντια σε καναλάρχες, ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα. Είναι, λοιπόν, το συγκεκριμένο αίτημα, η συγκεκριμένη ψηφοφορία και μία δοκιμασία, για να φανεί αν υπάρχουν ακόμα εδώ άνθρωποι οι οποίοι διατηρούν ένα ίχνος αξιοπρέπειας. Οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να γίνει ουρά του Κοντομηνά, όπως άλλοι είναι ουρά του Βαρδινογιάννη για να τους βγάζει στο STAR, ουρά του Μπόμπολα για να τους βγάζει στο MEGA, ουρά του Αλαφούζου για να τους βγάζει στον ΣΚΑΪ.
Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό, για να δούμε ποιοι Βουλευτές είναι αξιοπρεπείς και δεν γίνονται ουρές καναλαρχών!