Οι αποκαλύψεις στο περιοδικό "Crash" σχετικά με τις παρακολουθήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Άκρως αποκαλυπτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ρεπορτάζ, για τις υποκλοπές και τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών, από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, που ...
φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού "Crash" που κυκλοφορεί. Χωρίς να μπορούμε να διασταυρώσουμε πλήρως τα γραφόμενα, γίνεται δυνατόν να αντιληφθούμε την βαρύτητα των κατηγοριών. Αυτό σε συνδυασμό με την ύποπτη σιωπή των αρμοδίων, μας κάνει σαφές ότι «κάτι βρωμάει» στην όλη υπόθεση.
Στα πολλά που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ περιλαμβάνεται, φυσικά, και το προφανές που όλοι γνωρίζουν, δηλαδή η συστηματική παρακολούθηση βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς. Αυτό, βεβαίως, το γνωρίζαμε και από πριν, αφού δεν γίνεται αλλιώς να έχουν πληροφορίες τα ΜΑΤ, για το πού θα γίνει διανομή φυλλαδίων από την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να την απαγορεύσουν. Όμως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος σε ονόματα και ορόφους, όπως και σε μεθόδους.
Θα θέλαμε, όμως, να σταθούμε σε δύο σημεία του δημοσιεύματος, τα οποία κρίνονται ως εξόχως ενδιαφέροντα και συναφή με την τρέχουσα επικαιρότητα. Αναφέρει, λοιπόν, το δημοσίευμα σχετικά με τα περίφημα «βαλιτσάκια» της ΕΥΠ, ότι έχουν την δυνατότητα να υποκλέπτουν τα πάντα. Αυτό σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα παρακολούθηση βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει το εξής: Αφού παρακολουθούσαν τα πάντα και μάλιστα έχουν προβεί σε δημοσιεύσεις συνομιλιών μέσω της εφημερίδας του Μπόμπολα, γιατί δεν βγάζουν στον αέρα και τις συνομιλίες πριν την δολοφονία στο Κερατσίνι; Μήπως γιατί κάτι τέτοιο θα τους χαλάσει όλα τα σενάρια;
Για τις σχέσεις των πρακτόρων της ΕΥΠ με την αμερικανική πρεσβεία και τις καταγγελίες του περιοδικού ότι υπάλληλος της πρεσβείας, παραλάμβανε απευθείας «κασέτες» με συνομιλίες, ουδέν έχουμε να πούμε. Το ίδιο ισχύει και για το έντονο ενδιαφέρον των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών για την Χρυσή Αυγή. Άλλωστε ο κ. Δραβίλλας δήλωσε στην βουλή ότι επί ημερών του δεν γίνονται παρακολουθήσεις. Τώρα το ποιος τον πιστεύει αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που θα διευθετηθεί άπαξ και η θέση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως περάσει σε κάποιον που θα θελήσει να διερευνήσει τις σκοτεινές αυτές διαδρομές και υποθέσεις.