Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Λαγού στον "Στόχο": «Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω»!


Η εβδομαδιαία εφημερίδα "Στόχος" φιλοξενεί σήμερα αποκλειστική συνέντευξη του βουλευτή Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μιλά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός αναφέρει χαρακτηριστικά:


-Μετά το αίμα που χύθηκε, το αίμα αυτό το ιερό, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση να κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες μας, τις ιδέες μας, τα πιστεύω μας και να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να επικρατήσουμε. Αυτό το οφείλουμε στους συναγωνιστές μας, στους νεκρούς μας. Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω...
- Θα αγωνιστώ μέχρι τελικής πτώσεως. Μέχρι να κερδίσουνε οι ιδέες μας. Να μην αφήσουμε αυτούς τους ξεφτιλισμένους ανθέλληνες να περάσουν τα δικά τους.
- Δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα από όλα αυτά που περιμένανε, γιατί πολύ απλά τα όπλα και όλα αυτά που αναζητάνε και δεν τα βρίσκουνε, είναι μέσα στις καρδιές και τις ψυχές των Χρυσαυγιτών. Είναι κάτι που δεν μπορούν να βρουν!
- Πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει κάνει πίσω όλο αυτό το διάστημα. Πίστευαν πως τα εκλογικά μας ποσοστά θα είχαν πέσει. Φυσικά βλέπουν πως ούτε το ένα, ούτε το άλλο συμβαίνει. Απεναντίας η Χρυσή Αυγή είναι παγκόσμιο παράδειγμα.
- Ο Έλληνας πρέπει να επαναστατήσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Αυτό θα γίνει με μπροστάρη και αιχμή του δόρατος την Χρυσή Αυγή".
Στην εφημερίδα "Στόχος" που κυκλοφορεί σήμερα.