Banking news: Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις


Αυτό που αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας που παρακολουθεί στοιχειωδώς τις εξελίξεις με την υπόθεση της πολιτική δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής, επιβεβαίωσε με δημοσκόπηση η οικονομική ιστοσελίδα «Banking news».
Σε δημοσκόπηση που ξεκίνησε λίγο μετά παράνομες προφυλακίσεις του Γενικού Γραμματέα της ...

Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αποδείχθηκε περίτρανα πως ο Ελληνικός Λαός έχει πλήρη αντίληψη της σκευωρίας. Οι συμμετέχοντες με συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 70% δηλώνουν πως η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις.
Το σαθρό κατηγορητήριο έχει ήδη καταπέσει πλήρως και αυτό έχει δώσει εκ νέου ώθηση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι κοινό μυστικό στα πολιτικά και στα δημοσιογραφικά γραφεία πως αυτήν την στιγμή η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και η Νέα Δημοκρατία παραπαίει στην τρίτη θέση, έχοντας χρεωθεί ακέραια την ευθύνη για το στήσιμο της βρώμικης σκευωρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν διενεργείται ή έστω δημοσιοποιείται καμία δημοσκόπηση εδώ και αρκετές εβδομάδες.