Όσο εμείς κλείνουμε τις αμυντικές βιομηχανίες η Τουρκία αυξάνει τα κονδύλια για την άμυνα


Οι εντολοδόχοι της τρόικα κλείνουν την ελληνική αμυντική βιομηχανία. Στόχος των τοκογλύφων να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να ...

προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ας μην υποκρίνεται ότι αντιστέκεται ο υπάλληλος των τοκογλύφων Σαμαράς.
Ο προϋπολογισμός της Τουρκίας για την εθνική άμυνα και την εθνική ασφάλεια το 2014 θα είναι αυξημένος κατά 9,4%, ένα ποσό υψηλότερο κατά 1,7% από τον πληθωρισμό του τελευταίου δωδεκαμήνου.
Βάσει του σχεδίου του προϋπολογισμού που συζητείται τώρα στις αρμόδιες επιτροπές της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, οι συνολικές δαπάνες για τους τομείς της άμυνας, της ασφάλειας και των πληροφοριών αυξάνεται σε 49,6 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (18,24 δισεκ. ευρώ) από τα 45,3 δισεκ. τουρκικές λίρες το 2013. Οι δαπάνες για τους τρεις αυτούς τομείς δραστηριότητας ισούνται με το 3% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (ΑΕΠ) της χώρας.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία, εμείς παλεύουμε να αποδείξουμε πως έχουμε – που δεν έχουμε – πλεόνασμα το 2014 ενώ όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών οδήγησαν στην καταστροφή τις πιο νευραλγικές ελληνικές βιομηχανίες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί και θα ματαιώσει τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλλήλων τους για την αμυντική μας βιομηχανία, που αποτελεί δομικό στοιχείο της Εθνικής Άμυνας και πυλώνα της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.


ethnikismos.net