Ρουμανία - Ελλάδα: Παιχνίδια "Υψηλής Επικινδυνοτητας" για ανάρτηση πανό υπέρ της Χρυσής Αυγής!

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/11/pegasus_large_t_1041_106121899.jpg
Στους Ρουμάνους εθνικιστές είναι στραμμένο το ενδιαφέρον (και η αγωνία) των καθεστωτικών ανδρεικέλων των Αθηνών και των τοκογλύφων των Βρυξελών!
Έτσι, η ΦΙΦΑ, υπό την αιγίδα της οποίας διεξήχθησαν τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, ανησυχεί για την έξαρση του εθνικισμού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και έχει σημειώσει ως άκρως ...

επικίνδυνα τα δυο ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Ρουμανία, που θα διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και τέσσερις ημέρες μετά στο «Αρένα Νασιονάλα», στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Αιτία η ανάρτηση πανό στον αγώνα Ρουμανίας –Εσθονίας, που έγραφε «Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή». Τα ανδρείκελα της διεθνούς τοκογλυφίας, θεωρούν βέβαιο ότι το ίδιο ή και άλλα αναλόγου περιεχομένου πανό θα επιχειρηθεί να κάνουν την εμφάνισή τους στη διάρκεια των αγώνων Ελλάδας-Ρουμανίας, γι’ αυτό αναμένεται να κινητοποιήσουν χιλιάδες αστυνομικούς, για να κάνουν εξονυχιστική έρευνα στους φιλάθλους της Ελλάδος αλλά και της Ρουμανίας που θα προσέλθουν. Όχι μήπως έχουν επικίνδυνα αντικείμενα (πέτρες, φωτοβολίδες, κ.τ.λ.) –αυτά δεν τους πολυενδιαφέρουν, αλλά μήπως έχουν… επικίνδυνα πανό!!!
(ΥΓ): Παρόμοιος εξονυχιστικός έλεγχος είχε γίνει και στον αγώνα Ελλάδος-Σλοβακίας, στους Έλληνες φιλάθλους…