ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Μοίρασμα φυλλαδίων στη λαϊκή αγορά Ασπροβάλτας


Την Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αϊ Γιάννη, κλιμάκιο συναγωνιστών του Πυρήνα Στρυμωνικού κόλπου - Βόλβης βρέθηκε στην λαϊκή αγορά της Ασπροβάλτας όπου έκανε διανομή ενημερωτικού υλικού στους κατοίκους της περιοχής και στους παραγωγούς και πωλητές.
Ο κόσμος ήταν σκυθρωπός, η απογοήτευση και η απελπισία σε παράξενο μίγμα με βουβή την οργή και την αγανάκτηση. ...




Τα δυσβάσταχτα μέτρα μαζί και το τσουχτερό κρύο έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκά η εγχώρια τρόικα. Όμως στη θέα των συναγωνιστών που με τις Σημαίες στα χέρια και το χαμόγελο στα χείλη μοιράζουν τα φυλλάδια, όλα αλλάζουν.

Όλοι θέλουν να ενημερωθούν και ρωτούν πότε θα ανοίξουν γραφεία στην περιοχή. Πότε "θα τους βάλουμε όλους στη φυλακή", πότε θα πληρώσει ο χ κλέφτης ή ο ψ προδότης για τα ανομήματα και τις προδοσίες του... Εξηγούμε ότι χρειάζεται λίγη υπομονή, αυτοσυγκράτηση, εντατικοποίηση της προσπάθειας όλων και ενδυνάμωση του Κινήματος.
Μόνο ενθαρρυντικά σχόλια, επιδοκιμασίες και συγχαρητήρια λαμβάνουμε για τον δίκαιο Αγώνα μας. Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως μόνο με μια Εθνικιστική λαϊκή κυβέρνηση η Πατρίδα μας θα ανακτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια. Από την αρχή ακόμα της χρονιάς, γίνεται ολοφάνερο πως το 2013 θα είναι έτος Αγώνα και Νίκης.

Κλεομένης

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης

Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893