Το παραδέχτηκαν και στο “Βήμα”: Ακολουθούν την ατζέντα της Χρυσής Αυγής


Ποιος κέρδισε και ποιος έχασε από την ψηφοφορία της Πέμπτης στη βουλή; «Απογοήτευσε η Χρυσή Αυγή», υποστηρίζουν τα παπαγαλάκια του συστήματος (εμφανιζόμενα με πολλές και διάφορες παραπλανητικές προβιές…), γιατί δε μπήκε στη νυχτερινή συζήτηση-παρωδία, που έγινε όχι για την ουσία της υπόθεσης, αλλά για τη… διαδικασία (προκαλώντας –μεταξύ των άλλων- την αγανάκτηση του κόσμου, που μεταφράστηκε σε… μούντζες προς τους τηλεοπτικούς του δέκτες). Ωστόσο, οι ...



 σοβαροί παράγοντες του συστήματος, που έχουνε πολιτική πείρα και ξέρουνε και πέντε γράμματα, έχουν εντελώς διαφορετική γνώμη από τα λιγωμένα παπαγαλάκια του… χιλιάρικου (εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν). Και δε διστάζουν να πουν τον… πόνο τους δημοσίως… Έτσι, στο καθεστωτικό «Βήμα», ο πρώην… υπερεπαναστάτης και νυν «καθεστωτικώτερος» των καθεστωτικών Δ. Ψυχογιός, έγραψε ένα άρθρο σε… δραματικούς τόνους και χρησιμοποιώντας… ιατρική ορολογία, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Υιοθετώντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής». Να παρακολουθήσουμε τα κυριότερα σημεία του:
«Άλλη μια τέτοια κοινοβουλευτική νίκη σαν αυτή των μικρών ωρών της Παρασκευής και χαθήκαμε – γιατί οι θριαμβολογίες ότι οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν ψήφισαν υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου, Παπανδρέου, Παπαδήμα και επομένως δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση, επισκιάζουν ένα άλλο εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα: δεκάδες βουλευτές συντάχθηκαν με την πρόταση των Χρυσαυγιτών και των ΑΝΕΛλήνιστων – δεν υπάρχει «υγειονομική ζώνη» γύρω από την Άκρα Δεξιά ούτε καν στο κοινοβούλιο… Ας τα σκεφθούν αυτά στην Κουμουνδούρου. Ας ξανασκεφθούν αν η καταγγελία για όσμωση των δύο άκρων είναι συκοφαντία. Η ρητορική του μίσους κατά του μνημονίου, της ΕΕ, της τρόικας και των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ οδηγεί πλέον σε συμπαράταξη με την Άκρα Δεξιά όχι μόνο στους δρόμους, όπως ως τώρα, αλλά και στη Βουλή – και επομένως κάνει τη ΧΑ να φαίνεται όλο και περισσότερο «κανονική πολιτική δύναμη». Ας συνειδητοποιήσουν ότι η βία και οι ηθικολογίες κατά της διαφθοράς ενισχύουν την Άκρα Δεξιά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ας αναλογιστούν ξανά την καταγγελία εναντίον όλων σχεδόν των αντιπάλων τους, ότι υιοθετούν την «ατζέντα της Χρυσής Αυγής» – μήπως αφορά και τους ίδιους; Αν οι ΑΝΕΛλήνιστοι νομιμοποίησαν κοινοβουλευτικά τους Χρυσαυγίτες καταθέτοντας κοινή πρόταση, το ίδιο έκαναν και όσοι την υπερψήφισαν. Τι είναι πιο επικίνδυνο για τον εκφασισμό της κοινωνίας μας, να μην αναφέρει η αστυνομία «ρατσιστικά κίνητρα» πίσω από την άγρια δολοφονία του άτυχου μετανάστη στα Πετράλωνα, ή να υπερψηφίζεις τις προτάσεις των ρατσιστών στη Βουλή; Είτε για λόγους βλακείας (δεν κατάλαβαν τι ψηφίζουν) είτε από συνειδητή πολιτική επιλογή 75 βουλευτές, το ¼ του κοινοβουλίου, συντάχθηκαν με τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όχι μόνο δεν υπάρχει υγειονομική ζώνη που να μας προστατεύει από την πανώλη του ναζισμού, αλλά η επιδημία έχει αρχίσει να θεωρείται ακίνδυνη».
Πηγή