Ν. Μιχαλολιάκος στη βουλή: "Η όλη ιστορία με την διαδικασία παραπομπής εξελίσσεται σε επιχείρηση εξαπάτησης του λαού" - ΒΙΝΤΕΟ


"Το ζήτημα δεν είναι νομικό. Η βουλή δεν είναι αμφιθέατρο της νομικής σχολής. Με όλη αυτή τη διαδικασία επιχειρείται να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα και νομίζω ότι η όλη ιστορία εξελίσσεται σε επιχείρηση εξαπάτησης του ίδιου του λαού", είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>



η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής και στις τέσσερις κάλπες, ενώ επεσήμανε ότι εξετέθη το πολιτικό σύστημα με το ζήτημα που προέκυψε αναφορικά με τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν."Η Χρυσή Αυγή θα προσέλθει και θα ψηφίσει και στις τέσσερις κάλπες. Και σε 14 κάλπες θα ψήφιζε αν υπήρχαν", είπε.
"Είναι προφανές ότι έχει ευθύνη ο κ. Παπακωνσταντίνου. Πήρε μία λίστα, δεν έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, όπως δεν το έκαναν και οι υφιστάμενοί του. Για τα υφιστάμενα κλιμάκια, τα οποία έχουν ευθύνες θα το κρίνει η δικαιοσύνη", τόνισε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Ανέφερε επίσης ότι είναι σαφές ότι ευθύνες έχει και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ο κ. Παπαδήμος ο οποίος όφειλε να μάθει, όπως τόνισε για τη λίστα Λαγκάρντ.
"Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε απευθείας την τράπεζα για τα ίχνη των τραπεζικών καταθέσεων, από πού προήλθαν. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από πού προέρχονται", υπογράμμισε ο Ν. Μιχαλολιάκος.