Τα διαπιστευτήρια Δένδια στους μασόνους φίλους του!


Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ξεκίνησε η λειτουργία των δύο τμημάτων και των 68 γραφείων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας. Η νέα αυτή υπηρεσία, στελεχώνεται με περισσότερους από 200 αστυνομικούς, οι οποίοι προέρχονται ως επί το πλείστον, από υπηρεσίες Ασφάλειας. ...


Στις αρμοδιότητες της υπηρεσίας, είναι η συλλογή στοιχείων και η συνεργασία με οργανώσεις και φορείς, κοινωνικούς και διεθνείς, καθώς και με διάφορες άλλες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα θα συνδράμουν άλλες υπηρεσίες και αρχές στη διερεύνηση διαφόρων υποθέσεων, ενώ θα ενημερώνουν τα θύματα ρατσιστικής βίας για τα δικαιώματά τους, παρέχοντάς τους επίσης, οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη!
Γίνεται εύκολα αντιληπτό το ασαφές του πλαισίου λειτουργίας της νέας αυτής υπηρεσίας. Κατ’ αρχήν, 200 και πλέον αστυνομικοί, θα εγκαταλείψουν σε μια περίοδο αυξημένης εγκληματικότητος το πεδίο δράσης τους, για να απασχοληθούν σε μια νεφελώδους και άνευ αντικειμένου λειτουργίας υπηρεσία. Όμως είπαμε, το κράτος αυτό, έχει προ πολλού πάψει να υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού…
Είναι προφανές, πως η δημιουργία της υπηρεσίας αυτής, είναι μια από κοινού απόφαση Δεξιών και Αριστερών, με σκοπό τον περιορισμό της πολιτικής και ιδεολογικής επιρροής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Φαίνεται πως στη λήψη της σχετικής αποφάσεως πρυτάνευσε η δεξιά μικροπολιτική σκοπιμότητα σε συνδυασμό με την μαρξιστική προσκόλληση στη λαθρολαγνεία. Κατ’ ουσίαν όμως, οι φίλοι των τρομοκρατών, των λαθρομεταναστών και των καταστροφέων της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επέβαλαν στην κυβέρνηση Σαμαρά τη θέλησή τους. Στη προκειμένη περίπτωση, η μαρξιστική προσέγγιση του ζητήματος «ρατσισμός», καθίσταται η επίσημη καθεστωτική αντίληψη, υπό δημοκρατικό μανδύα.
Ποιοί είναι όμως εκείνοι οι φορείς και οι οργανώσεις με τους οποίους θα συνεργάζεται η νέα υπηρεσία, συμφώνως προς τις δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.; Είναι φυσικά οι οργανώσεις-σφραγίδα των κρατικοδίαιτων αριστεριστών, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το καθεστώς για να οργανώνουν αντιρατσιστικά συλλαλητήρια, γιορτές και πανηγύρια που παραπέμπουν στις αστείες τελετές της αφρικανικής ζούγκλας. Είναι εκείνες οι συμμορίες και οι θύλακες εκκολάψεως τρομοκρατών, των οποίων μοναδικός λόγος ύπαρξης είναι η εξαφάνιση(με κάθε μέσο) της Χρυσής Αυγής. Είναι ίσως, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των στρατευμένων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν εργολαβικά αναλάβει την πολεμική κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και των οποίων η τακτική της συκοφάντησης και της λασπολογίας φαίνεται πως δεν απέδωσε.
Η Χρυσή Αυγή, διακηρύσσει σε κάθε τόνο και ύφος πως βεβαίως και υφίσταται ρατσισμός στην κοινοβουλευτική δημοκρατία εντός της οποίας διαβιούμε. Πρόκειται για τον αναμφισβήτητο ρατσισμό, της κυβέρνησης, της Αριστεράς και των λαθροεισβολέων σε βάρος των Ελλήνων! Δε χρειάζεται παρά να καταμετρήσει κανείς τον αριθμό των Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τα στίφη των βαρβάρων, τα οποία κατέκλυσαν την Πατρίδα μας, με την ανοχή και ενθάρρυνση του ίδιου του κοινοβουλευτικού κράτους.
Κατά παρόμοιο τρόπο, δε θα πρέπει να λησμονούμε(και καλούμε τη νέα υπηρεσία να ασχοληθεί επισταμένως με το ζήτημα τούτο) τα ρατσιστικά κίνητρα των επιθέσεων αριστερών δυνάμεων εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επιθέσεις οι οποίες εκδηλώνονται είτε με βομβιστικές ενέργειες και καταστροφές σε τοπικές οργανώσεις, είτε με δολοφονικής φύσεως χτυπήματα σε μέλη και φίλους του Κινήματος. Ως εκ τούτου, θα ήταν πρέπον να εκκινήσει η νέα υπηρεσία το αντιρατσιστικό της έργο μέσα από τις σελίδες του indymedia, όπου και θα βρει πλήθος ρατσιστικών στοχοποιήσεων Ελλήνων πολιτών, των οποίων μοναδικό αμάρτημα είναι η διαφορετική πολιτική και ιδεολογική προσέγγιση από τους διαχειριστές και τους ομοϊδεάτες του site. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι; Για να μη γίνουμε ακόμη περισσότερο καχύποπτοι και περάσει από το μυαλό μας πως ο αποκλεισμός του Αρχηγού και των στελεχών του Κινήματός μας, από δημόσιους φορείς και από τα μέσα ενημέρωσης, οφείλεται σε ρατσιστικά κριτήρια…
Η λειτουργία της υπηρεσίας αντιμετώπισης του ρατσισμού, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ψοφοδεούς, δειλής και ιδεολογικώς συγχυσμένης δεξιάς να κατευνάσει μια ανθελληνική, φίλη της εκνομίας και υστερική αριστερά. Επιπλέον, είναι η απόδοση των διαπιστευτηρίων ενός αλαζόνα και αποτυχημένου υπουργού στους μασόνους φίλους του(κατά δήλωσή του) και στις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος αδυνατεί να αντιμετωπίσει αλλιώς την αναπόφευκτη και μη αναστρέψιμη πλέον στροφή του Ελληνικού Λαού, προς τον Εθνικισμό. Εν τούτοις, οφείλουμε να ευχηθούμε στους 200 και πλέον αστυνομικούς οι οποίοι πληρώνονται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού, να έχουν κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση της ρατσιστικής εγκληματικότητος λαθρομεταναστών και αριστεράς εις βάρος νομοταγών Ελλήνων πολιτών. Εκείνοι που σπέρνουν ανέμους, θα μάθουν τώρα να θερίζουν θύελλες!