Έξω οι τούρκοι πράκτορες από την Θράκη!

Προκλητικοί, αλαζόνες και με την επανεμφάνιση του ανθελληνισμού τους βρέθηκαν για μια ακόμη φορά, διάφοροι μειονοτικοί φορείς της Θράκης, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ζουν σε Ελληνικό έδαφος. ...


Δυσαρεστημένοι από την πρόσφατη διάταξη για τον ορισμό από το κράτος των ιεροδιδασκάλων για την μουσουλμανική μειονότητα, όσοι έχουν τουρκική συνείδηση «ξεσάλωσαν» με ύβρεις και απειλές. Σήμερα, μάλιστα, έχουν προγραμματισμένη εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Μνήμης Εθνικής Αντίστασης», αναφερόμενοι στα γεγονότα της 28ης Ιανουαρίου 1989.
Τότε, με αφορμή την απαγόρευση – ακριβώς έναν χρόνο πριν – από την Ελληνική Δικαιοσύνη της ίδρυσης και λειτουργίας συλλόγων με τουρκική επωνυμία, οι οποίοι θα μετατρέπονταν σε σφηκοφωλιές ανθελληνικής, τα πιο φανατικά στοιχεία των μειονοτικών οργάνωσαν διαδήλωση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με κατοίκους της Κομοτηνής και με την Αστυνομία. Η «ανάμνηση» εκείνης της επετείου δίνει την ευκαιρία σ’ αυτούς τους τύπους να επικεντρωθούν στην πρόσφατη απόφαση της Βουλής για τους ιμάμηδες. Μια απόφαση, για την οποία η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου να παρθεί.
Οι μειονοτικές εφημερίδες – φερέφωνα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής έδωσαν ήδη μια γεύση από το κλίμα, το οποίο καλλιεργούν. Μέσα από τα γραπτά τους, με απέριττο θράσος, το οποίο απέκτησαν από το χρόνιο χαϊδολόγημα του ψευδεπίγραφου Ελληνικού Κράτους, βρίζουν, απειλούν και προκαλούν, ξεχνώντας πως ζουν στην Ελλάδα, με υπερπολλαπλάσια δικαιώματα απ’ αυτά που έχουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Χρησιμοποιώντας, για πολλοστή φορά, τον γνωστό εκβιασμό της ψήφου λένε τα εξής: «Θα δείτε στις εκλογές. Εμείς θα εμφανίσουμε την αντίδραση μας πάλι με δημοκρατικούς τρόπους. Θα σας θάψουμε στην κάλπη».
Είχαν καλομάθει τόσα χρόνια οι υποτακτικοί του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής «να χορεύουν στο ταψί» τους υποτελείς στα κελεύσματα της ψήφου πολιτικάντηδες. Τώρα, όμως, με την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντός και εκτός κοινοβουλίου, θα πρέπει να καταλάβουν πως οι εποχές των «παχιών αγελάδων» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς, που δεν χαράζουμε την πολιτική μας γραμμή με βάση την συλλογή ψήφων αλλά με βάση την Πίστη μας στο Έθνος και τις Ιδέες μας, τους προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε επ’ ουδενί να συνεχιστεί η ανθελληνική και ελεεινή προπαγάνδα τους. Ας κάνουν την ψήφο τους ότι θέλουν, ας προκηρύξουν διαγωνισμό δουλοπρέπειας για να διαπιστώσουν ποιος καθεστωτικός πολιτικός φορέας θα είναι το πιο πρόθυμο «γιουσουφάκι» τους, αλλά ας γνωρίζουν ότι τώρα, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πανταχού παρούσα, τα ψέμματα τελείωσαν. Όποιος νιώθει τούρκος και πιστεύει ότι καταπιέζεται, να φύγει τάχιστα για την τουρκία. Όσο για το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, Εμείς, δεν μασάμε τα λόγια μας. Είναι φορέας ανθελληνικής προπαγάνδας και γι’ αυτό πρέπει να κλείσει. Και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βρίσκεται σε κείνο το σημείο όπου η αποστολή της θα έχει ολοκληρωθεί.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ