Οργανωτική συνδιάσκεψη πυρήνα Τούμπας Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής


Η αυξανόμενη απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις λαϊκές συνοικίες είναι δεδομένη και συνεχώς αυξανόμενη, πράγμα που "αναγκάζει" το Κίνημά μας να οργανωθεί σε κάθε γειτονιά της χώρας.
Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε οργανωτική συνδιάσκεψη του νεοσύστατου πυρήνα Τούμπας σε μία κατάμεστη αίθουσα, με ολοένα και περισσότερα καινούρια πρόσωπα να πλαισιώνουν τον αγώνα μας. ...


Η εκδήλωση άνοιξε με τον υπεύθυνο του πυρήνα να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό και να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι οι παρευρισκόμενοι να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, τονίζοντας πως η πάλαι πότε “κόκκινη” Τούμπα, τώρα πια είναι με το μέρος μας.

Έπειτα το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γραικός Φώτιος, μέλος την Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, κάνοντας μία σύντομη ανάλυση των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων. Τόνισε τη σπουδαιότητα ύπαρξης ξεχωριστού πυρήνα σε αυτή την περιοχή μιας και, σε πρόσφατες κρυφές δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά που αποσπά το Κίνημά μας είναι κάτι περισσότερο από διψήφια.

Αργότερα, ανέλυσε διάφορα οργανωτικά ζητήματα, καθώς και την πορεία δράσης στην περιοχή.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο κόσμος προχώρησε σε ερωτήσεις προς τους ομιλητές και ακολούθησε συζήτηση γενικού περιεχομένου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις ημέρες λειτουργίας των γραφείων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, όπου θα συζητηθούν τα υπόλοιπα οργανωτικά ζητήματα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ!