Η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα στο "αντιρατσιστικό" Συλλ-Αλητήριο


Τα δίνουν όλα σήμερα κράτος και παρακράτος, ο αμερικανοκομμουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ και οι γνωστοί ακροαριστεροί δορυφόροι του (ΑΝΤΑΡCIA, Βίλες- «πολιτιστικά κέντρα, Δίκτυα κ.α.) για την επιτυχία του περιβόητου «αντιρατσιστικού» συλλ-αλητηρίου, στα πλαίσια των ρατσιστικών (εις βάρος των Ελλήνων) εκδηλώσεων «Αθήνα – πόλη αντιφασιστική».
Η όλη εκδήλωση του μίσους γίνεται υπό την αιγίδα του αμερικανοκομμουνιστή (ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ) δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη (μέχρι τις επόμενες εκλογές, στις οποίες οι Αθηναίοι θα τον «μαυρίσουν» τόσο ώστε να μην ξεχωρίζει από τους αφγανοπακιστανούς προστατευόμενούς του) και άλλων δημάρχων της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), που ελλείψει έργου για τους δημότες τους το’ χουν ρίξει στα… θεάματα..
Κάλεσμα όμως έχει βγάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ:




«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ καλεί σε συμμετοχή στις αυριανές εκδηλώσεις «ΑΘΗΝΑ – ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» (Πορεία προς την Ομόνοια στις 2 μ.μ. και Συναυλία στο Σύνταγμα στις 4 μ.μ.) που διοργανώνουν φορείς και συλλογικότητες».
Επιθετικότατο κάλεσμα, με ανοιχτές απειλές ωμής βίας και σταλινικού τύπου πογκρόμ κατά όσων έχουν την ατυχία να γεννηθούν στην Ελλάδα, έβγαλε και η νέο-λέρα του ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι συμμορίες των φασιστών δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ανενόχλητες στις γειτονιές μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε ανενόχλητους τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, να μαχαιρώνουν μετανάστες και να σπέρνουν το θάνατο στους δρόμους της Αθήνας. Προχτές ο Άγιος Παντελεήμονας, χτές η Πλατεία Αμερικής, σήμερα τα Πετράλωνα. Το αίμα αυτών που είχαν την «κατάρα» να μην γεννηθούν στην Ελλάδα, βάφει τα πεζοδρόμια της πόλης μας την ίδια ώρα που το κράτος σωπαίνει… Οι αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας για ζωή, αξιοπρέπεια και δημοκρατία είναι αυτές που θα τους ξεριζώσουν. Όλοι και όλες στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 19/1 στις 14:00 στην Ομόνοια και την αντιφασιστική συναυλία στις 16:00 στο Σύνταγμα».
Αν νομίζει το κουρδισμένο απλυταριό των «πολιτιστικών κέντρων» («όπου γίνονται μαθήματα και εκθέσεις ζωγραφικής»), ότι με τέτοιες καταγέλαστες απειλές θα πτοήσει τους εθνικιστές, είναι βαθιά νυχτωμένο!
Τέλος πάντων, εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα την ώρα του συλλ-αλητηρίου να βρέξει καταρρακτωδώς για να πλυθεί –επιτέλους- το απλυταριό και να γλυτώσουν τα μαγαζάκια και τα αυτοκίνητα του κοσμάκη από τις… συνήθεις καταστροφές…



ethnikismos.net