Και η Συναγωνίστρια Ζαρούλια μπήκε στο μάτι του διεθνούς Σιωνισμού


Η Jerousalem Post με έκτακτη (!) ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου πως η εβραία βουλευτής του Ιταλικού κοινοβουλίου με το κομματικό συνασπισμό του Μπερλουσκόνι , Φιάμα Νιρενστάιν υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης από το Συμβούλιο της Ευρώπης για την βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και για τον Ούγγρο βουλευτή του Jobbik, Ταμάς Γκάουντι Νόγκι. Το θέμα θα εξεταστεί στην Επιτροπή ...



Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Μετά την απόφαση της Επιτροπής, το θέμα θα έλθει προς συζήτηση και απόφαση στην Ολομέλεια της Συνέλευσης, που θα γίνει σε περίπου μια εβδομάδα. Ήδη υπάρχουν διαρροές από κύκλους τη εβραίας δημοσιογράφου ότι τουλάχιστον 10 μέλη της επιτροπής από πέντε διαφορετικές χώρες τάσσονται υπέρ της πρότασής της. Ο λόγος που η δημοσιογράφος και συγγραφέας-μαντεύετε ποιο είναι το αντικείμενο των βιβλίων της- ζητά τον αποκλεισμό των δύο Εθνικιστών βουλευτών είναι επειδή «ανήκουν σε δύο κόμματα ρατσιστικά και αντισημιτικά, των οποίων οι ιδέες και αξίες είναι ενάντια στις ιδέες του Συμβουλίου της Ευρώπης».
Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η αντίδραση του πολιτικού προσωπικού του Διεθνούς Σιωνισμού, ούτε είχαμε καμία αμφιβολία για το πόσο ελευθερία επιτρέπει η «δημοκρατία» τους. Πλέον όμως έρχονται να ξεσκεπαστούν πλήρως και οι εγχώριοι μασκαράδες των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ)οι οποίοι πολύ πριν η Νιρενστάιν κινήσει τα νήματα για αποκλεισμό της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια έκαναν διάφορα καραγκιοζιλίκια στην Βουλή προκειμένου να μην μετέχει η βουλευτής μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Αποκαλύπτουν λοιπόν με ποιον παράγοντα είναι σφικτά αγκαλιασμένοι και δέχονται αυστηρές εντολές και συστάσεις. Είναι ο ίδιος παράγοντας που τοκογλυφικά έθεσε την Ελλάδα υπό την πλήρη επικυριαρχία των Τραπεζών του και των ανθρώπων του με τα πολλά μάστερ στην οικονομία. Είναι ο ίδιος παράγοντας που φοβάται τόσο πολύ ότι ο Ελληνισμός και οι Αξίες του θα δώσουν το έναυσμα στα Έθνη της Ευρώπης να πετάξουν από πάνω τους τις αλυσίδες του Σιωνισμού και της υποδούλωσης που επιβάλλουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι ο παράγοντας που πολεμά με κάθε τρόπο όποιον πραγματικά θεωρεί ότι του στέκεται εμπόδιο. Είναι ο ίδιος παράγοντας που πήγε τους τοκογλύφους και στην Ουγγαρία του εθνικιστικού Jobbik, το οποίο επίσης αντέδρασε έντονα και δεν του το συγχωρούνε. Είναι  ο ίδιος παράγοντας που σκοτώνει παιδάκια και αμάχους στην Παλαιστίνη.
Όχι μόνο δεν μας λυπεί αυτή η εξέλιξη με την κα. Νιρενστάιν, αλλά αντίθετα μας γεμίζει υπερηφάνεια και πείσμα για τον Αγώνα μας. Τέτοια «παράσημα» όταν έρχονται από εκλεκτά μέλη του Σιωνισμού μας δείχνουν συνεχώς ότι βαδίζουμε τον δρόμο της Αλήθειας και της Ελευθερίας, βαδίζουμε στην ανηφόρα των Αξιών του Ελληνισμού, την ώρα που οι πολιτικάντηδες κατρακυλούν στην κατηφόρα της κενότητας του Σιωνισμού. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το δύσκολο είναι η ανηφόρα….