Στην Κύπρο μας: Στο πλευρό του ΕΛΑΜ ο πατέρας του εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού


Χαμένη ψήφος, ΔΕΝ είναι η ψήφος στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, αλλά η ψήφος προς του πολιτικούς του σάπιου κατεστημένου, που οδήγησαν την πατρίδα μας μέχρι εδώ σήμερα. Που κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα στους διεθνείς τοκογλύφους και υποβάθμισαν το Εθνικό μας πρόβλημα, σε δικοινοτικό πρόβλημα. Σε όλους αυτούς που διέλυσαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας του λαού μας. ...




Κάποιοι κατέρχονται στις εκλογές υποστηριζόμενοι από τραγουδιστές και άλλα «είδωλα». Το Ε.ΛΑ.Μ. κατέρχεται στις προεδρικές υποστηριζόμενο από δύο αγωνιστές της ΕΟΚΑ, τον κ. Νεοπτόλεμο Γεωργίου (Λευτή) και τον Γιάννη Καραολή, που παραμένουν πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους. Το ΕΛΑΜ υποστηρίζεται επίσημα και από τον πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, κ. Σπύρο Σολωμού, που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι ΕΛΑΜίτες ακούν το κάλεσμα του γιου μου από ψηλά» Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι που βρίσκονται στο πλευρό μας, είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους που μας λασπολογούν. Είναι η καλύτερη εξαργύρωση των αγώνων και των θυσιών όλων των συναγωνιστών μας.
Η φωτογραφία είναι από τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ο κ. Σπύρος Σολωμού, στο πλευρό του υποψηφίου του Ε.ΛΑ.Μ., Γεώργιου Χαραλάμπους για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου.
 
Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ
.

Εθνικό Λαικό Μέτωπο