Ο δημοτικός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" Ι. Βουλδής έβαλε στην θέση του τον λαθρολάγνο Καμίνη - ΒΙΝΤΕΟ


Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ο δημοτικός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" Ιωάννης Βουλδής στην ομιλία του αρχικά καταδίκασε την δολοφονική επίθεση που έγινε σε μετανάστη, τονίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ελληνική Αυγή είναι ενάντια σε τέτοια είδους συμβάντα. Ο κ. Βουλδής διαμαρτυρήθηκε για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας άλλα δύο περιστατικά βίας που έγιναν τις ίδιες μέρες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα με ληστείες και δολοφονίες δύο Ελλήνων, τις οποίες δεν καταδίκασε καμία δημοτική παράταξη και κανένα κόμμα. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>



Τα λεγόμενα του Συναγωνιστή ενόχλησαν πάραυτα τον Καμίνη και σύσσωμη την ''προοδευτική'' παρεούλα του, οι οποίοι έκαναν τους μάγκες για να υπερασπιστούν τους λατρεμένους τους λαθρομετανάστες. Ο Καμίνης χαρακτήρισε ύβρεις την ομιλία του κ.Βουλβή αγνοώντας τις δικές του προκλητικότατες αναφορές όπως νεοναζί, δολοφόνοι και άλλα τέτοια φαιδρά προς τον ΛαΪκό Σύνδεσμο - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άμεσα πήρε το λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να καλύψει τον λαθροδήμαρχο Καμίνη λέγοντας ότι στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει άλλο καθεστώς από αυτό της βουλής.
Εν συνεχεία ο Καμίνης αφού τα βρήκε σκούρα επειδή δεν είχε τι να απαντήσει συνέχισε να προκαλεί ουρλιάζοντας υστερικά και εκστομίζοντας απειλές προς τον κ. Βουλδή λέγοντας χαρακτηριστικά «Εάν συνεχισθεί αυτό, να τον πάτε καροτσάκι έξω». Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο είπε: «Έλα να με βγάλεις έξω» και ο... πολλά βαρύς Καμίνης το ΒΟΥΛΩΣΕ.
Σημειώνουμε ότι όλες οι παρατάξεις, πλην της Χρυσής Αυγής δεν καταδίκασαν τις πρόσφατες δολοφονίες των δύο συμπατριωτών μας στο κέντρο της Αθήνας και παραθέτουμε το βίντεο για να λάμψει η αλήθεια ενάντια στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.