Κράτος-Δολοφόνος: 350.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα των μνημονίων!


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού του έχει διακηρύξει στον πλέον υψηλό τόνο πως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της Πατρίδος μας είναι το δημογραφικό.
Την ξεκάθαρα διατυπωμένη αυτή θέση, έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει η δημοσιοποίηση των στοιχείων των γεννήσεων και των εκτρώσεων στη χώρα μας.  ...




Η πιο δραματική είδηση έχει να κάνει με τις εκτρώσεις, οι οποίες ανέρχονται στον εξωφρενικό αριθμό των 350.000 κατ' έτος! Συγκεκριμένα, 1000 διακοπές κύησης λαμβάνουν χώρα καθημερινά ή παραστατικότερα, 70 εκτρώσεις ανά 1.000 Ελληνίδες.
Από τις 100-110.000 γεννήσεις κατά τη διετία 2007-2009 σήμερα εκτιμάται πως ανέρχονται μετά βίας στις 80.000. Στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα, οι 12.000-14.000 γεννήσεις ετησίως προ της κρίσης αγγίζουν τις 7.500 μετά το 2009. Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής πως το Έθνος μας βαδίζει αργά και σταθερά προς τη βιολογική του εξαφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη πληθυσμιακή ομάδα στην ελληνική επικράτεια που παρουσιάζει αύξηση των γεννήσεων, είναι οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί της Θράκης. Σ' αυτή την πληθυσμιακή ομάδα, η αύξηση των γεννήσεων είναι της τάξης του 5% ετησίως, μειωμένη κι αυτή σε σχέση με το ρυθμό αύξησης 10%, πριν από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης.
Στους δραματικούς αυτούς αριθμούς θα πρέπει να συνυπολογισθεί η αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών, η οποία έχει διαλύσει τον εθνικό κοινωνικό ιστό και απειλεί θανάσιμα την φυλετική σύσταση του Έθνους μας. Γι' αυτή όμως την κατάσταση υπάρχουν υπεύθυνοι κι αυτοί είναι οι κοινοβουλευτικοί διαχειριστές της εξουσίας από το 1974 κι εντεύθεν. Κι αν κατά το παρελθόν, οι κυβερνήσεις σφύριζαν αδιάφορα μπροστά στο πρόβλημα που αναδεικνυόταν, η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικας, έρχεται να θέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού Έθνους. Με μια στυγνή φορολογική πολιτική τσακίζει πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, αφήνει ανυπεράσπιστες και αβοήθητες τις ανύπαντρες μητέρες, αποθαρρύνει τα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν.
Οι συγκλονιστικοί αυτοί αριθμοί αποδεικνύουν αυτό που η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει εδώ και δεκαετίες: το καθεστώς της μεταπολίτευσης δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους, αλλά εκείνα των ξένων τοκογλύφων. Από τη στιγμή που το κράτος αυτό δε δρα προς το συμφέρον του Έθνους, είναι χρέος των Ελλήνων να το γκρεμίσουν, για να οικοδομηθεί ένα Νέο, Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, ικανό να οδηγήσει το Λαό μας προς την πρόοδο και την ευημερία!