Νέο παραλήρημα Βενιζέλου: Πανευρωπαϊκό πρόβλημα η Χρυσή Αυγή


Από συνεργός στο έγκλημα της καταλήστευσης του Ελληνικού Λαού, όπως αυτό συντελέστηκε στα 20 περίπου έτη πασοκικής διακυβέρνησης, στην οποία ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατείχε σημαίνοντα ρόλο, από την στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου να σύρει την Ελλάδα στη μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η θλιβερή και γεμάτη ναυάγια πολιτική ύπαρξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δικαιολογείται σήμερα για ένα και μοναδικό σκοπό:

την εξάλειψη της Εθνικιστικής φωνής, την αντιμετώπιση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Δεν δύναται να ερμηνευθεί κατά τρόπο διαφορετικό, η αρρωστημένη -πλέον- εμμονή του Βενιζέλου με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο ίδιος προσποιείται πως η Χρυσή Αυγή «εκθέτει» διεθνώς τη χώρα. Δήλωσε στα πλαίσια ημερίδας για τη ρατσιστική βία: «Γιατί όλοι οι ξένοι συνομιλητές, μας θέτουν το ζήτημα της Χρυσής Αυγής; Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα; Ποια είναι η ιδιομορφία του φαινομένου αυτού σε σχέση με τα πάμπολλα κόμματα που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά πολιτικά συστήματα που τοποθετούνται με βάσει την τυπολογία των πολιτικών κομμάτων, στο χώρος της άκρας δεξιάς ή της πέρα δεξιάς, της far right»; Για να προσθέσει παρακάτω: «Έχουμε ένα κόμμα το οποίο δηλώνει πως είναι ναζιστικό, υιοθετεί τις πρακτικές και την αισθητική του ναζισμού και δια του λόγου του παραβιάζει το διεθνές ποινικό δίκαιο, πριν αξιολογήσουμε τις πράξεις του», δήλωσε ο «κυνηγός εθνικιστικών κεφαλών»…
Μέχρι πριν ένα περίπου χρόνο, τα στρατευμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης και οι ξεπουλημένοι κονδυλοφόροι, έχτιζαν και στόλιζαν με παράσημα το προφίλ του «σπουδαίου» συνταγματολόγου. Κατόπιν όμως του μνημονιακού βατερλώ του ΠΑΣΟΚ, η αγιογραφία του Μπένυ, έχασε την λαμπρότητα και την αίγλη της. Ο πολύς Μπένυ, ταύτισε το πολιτικό του μέλλον με την καταπολέμηση της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του ή για μια αποστολή που του ανατέθηκε από τον ξένο παράγοντα; Άγνωστες οι αιτίες της επιθέσεως, γνωρίζουμε όμως ήδη την κατάληξή της: θα συντριβεί μπρος στο Τείχος της εμπιστοσύνης Χρυσής Αυγής-Ελληνικού Λαού, θα συντριβεί μπρος στον ατσάλινο όγκο της Θελήσεως των Εθνικιστών να ελευθερώσουν την Πατρίδα τους.
Το ταλμουδικής υφής μίσος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τη Χρυσή Αυγή, καταδεικνύει και την απόλυτη και καθολική γύμνια της ιδεολογικής του κατάρτισης. Οι Εθνικιστές, δεν παράγουν πολιτικό λόγο με στόχο τον προσπορισμό προσωπικού οφέλους, είτε αυτός αποβλέπει σε οικονομικό κέρδος, είτε σε αύξηση του προσωπικού κύρους και της φήμης, ως πράττει ο κύριος Βενιζέλος. Κατήλθαμε σε πεδίο αντιπαραθέσεως φύσει και θέσει εχθρικό, με κανόνες που δεν διαμορφώθηκαν από εμάς, αλλά από τους εχθρούς μας, ομοϊδεάτες του Βενιζέλου. Παρά την άνιση, άδικη και συκοφαντική μεταχείριση της οποίας τύχαμε(και τυγχάνουμε ακόμη) από το σύστημα της διαπλοκής, ουδέποτε λυγίσαμε. Με μοναδικό όπλο την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα και την Αλήθεια να εκχειλίζει μέσα από τον Εθνικιστικό μας Λόγο, κερδίζουμε τις καρδιές των λαϊκών μαζών.
Αντίθετα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ένας «γνήσιος σοσιαλιστής δημοκράτης». Ξέρετε, εκείνου του είδους, γνωστού και ως homo pasokus, το οποίο κυβέρνησε αυτή τη δύσμοιρη Πατρίδα επί εικοσαετία τουλάχιστον, εντός της οποίας κατέγραψε αξιοσημείωτες επιτυχίες: τον ανεξέλεγκτο δανεισμό του κράτους, την ογκώδη επιβάρυνση του δημοσίου τομέα από τα πασοκικά ρουσφέτια, την γιγαντοποίηση της επιρροής των τραπεζών και των μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής, τις εθνικές ταπεινώσεις των Ιμίων και της παράδοσης Οτσαλάν στους Τούρκους, τα οικονομικά εγκλήματα του Χρηματιστηρίου και των μιζών των Olympic Games, της παράνομης χρηματοδότησης από τη Siemens μέσω Τσουκάτου και τέλος της εθνικής προδοσίας του Λαού μας με το επαίσχυντο Μνημόνιο. Ξεπερνά τα όρια της ανοχής, η αήθης κριτική Βενιζέλου, ο οποίος δεν είχε καν το θάρρος και την εντιμότητα να ζητήσει συγχώρεση από τον Ελληνικό Λαό, για την πολυετή και πολυσχιδή εγκληματική δράση της κομματικής συμμορίας της οποίας ηγείται.
Ο κύριος Βενιζέλος, μπορεί να θεωρεί πως ο όγκος του λιπώδους του σαρκίου, του προσδίδει αναλόγου μεγέθους πολιτικό κύρος. Παρά ταύτα, οφείλουμε να του καταθέσουμε την άποψη του Λαού, μιας κι εμείς οι Χρυσαυγίτες κινούμαστε και δραστηριοποιούμαστε στο πλάι του απλού κόσμου, ενώ εκείνος ζει αποκομμένος, στο γυάλινο κόσμο της πολιτικοοικονομικής μπουρζουαζίας, επικοινωνώντας κατ’ αποκλειστικότητα με τραπεζίτες, μεγαλοεκδότες και ξένους παράγοντες που σίγουρα δεν καίγονται για τα εθνικά μας συμφέροντα . Κι είναι αυτός ο αιχμηρός λαϊκός ψίθυρος, που προσέδωσε στον πολύ Μπένυ τον χαρακτηρισμό του μικροσκοπικού πολιτικού ανδρός. Αν πίστευε έστω και κατ’ ελάχιστο στα όσα πρεσβεύει η κομματική του συμμορία, θα επεδίωκε την πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση μαζί μας. Εκείνος όμως, ψοφοδεής και δειλός, ανέντιμος και πνευματικά λίγος, προτιμά τα νομικίστικα τερτίπια, για να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση της Εθνικιστικής Ιδεολογίας. Ας μη παριστάνει λοιπόν τον θιγμένο, επειδή τάχα η Χρυσή Αυγή ρεζιλεύει τη χώρα. Η ντροπή της χώρας, ήταν και είναι τα μεταπολιτευτικά ανθρωπάκια που πλιατσικολόγησαν τον εθνικό πλούτο και τις περιουσίες των Ελλήνων, μέσα στα οποία περίοπτη θέση κατέχει ο ίδιος.
Εν κατακλείδι, τις απαγορεύσεις τις θέτει ο Ελληνικός Λαός και όχι εκείνοι οι οποίοι γυρεύουν να περισώσουν τα προνόμια και τα τομάρια τους. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι εκείνη που θα κρίνει τα πολιτικά κόμματα, τις δράσεις και τα έργα τους. Δυστυχώς για τον κύριο Βενιζέλο, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του Λαού μας, εν αντιθέσει με το κόμμα του, το οποίο φαίνεται μεν πως δε θα απαγορευτεί συνταγματικά, εν τούτοις καταδικάστηκε δια παντός στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Μη χάνετε αδίκως τον χρόνο σας, κύριε Βενιζέλε, η Αλήθεια δε μπορεί να φιμωθεί, η Αλήθεια ΔΕΝ απαγορεύεται.
ΥΓ. τα περαστικά μας στα διεθνή σας αφεντικά κύριε Βενιζέλε, σε εκείνα που σας τραβούν το αυτί για να «τελειώνετε» με τον εφιάλτη τους, που καλείται Χρυσή Αυγή.