Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εναντίον Χρυσής Αυγής και... Τζίμη Πανούση!

http://216.243.140.220/assets/images/news/panousis-2.jpg
Το γεγονός πως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θίγεται από τις δράσεις και τον Εθνικό λόγο της Χρυσής Αυγής είναι κάτι αναμενόμενο.
Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, γι΄αυτό και οι "φίλοι" της Ελλάδας οι Ισραηλίτες, οι οποίοι έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια ανθρωπίνου ή δημοκρατικού δικαιώματος απέναντι στους ...Παλαιστίνιους, διέρρηξαν τα ιμάτια τους με...
 

την ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού σχετικά με τις εκδηλώσεις για το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, την στιγμή που αποσιωπούνται ιστορικοί επέτειοι όπως η Μάχη των Θερμοπυλών, την Πτώση της Πόλεως, τα Ολοκαυτώματα εις βάρος των Ελλήνων της Επαναστάσεως του 1821, η μάχη του Μπιζανίου, οι ήρωες των οχυρών Ρούπελ, οι νεκροί της ΕΛ.ΔΥ.Κ. του 1974, η θυσία των Ισαάκ και Σολωμού και οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί πεσόντες στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.
Αυτό, όμως, που μας κίνησε την περιέργεια και περισσότερο τον γέλωτα ήταν η καταγγελία του ΚΙΣΕ κατά του γνωστού αναρχοαριστερού γελωτοποιού Τζίμη Πανούση. Όταν ο προαναφερθείς άθλιος διασκεδαστής χαμηλού επιπέδου προσέβαλε τα Θεία με μια αλλοίωση της εικόνας της Παναγίας δεν κουνήθηκε φύλλο. Τώρα που ο "Τζιμάκος" προσέβαλε το άστρο του Δαυίδ οι Ισραηλίτες βγήκαν από τα ρούχα τους!
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι ευαίσθητοι Αριστεροί που μιλούσαν για ελευθερία του λόγου στο βλάσφημο και αισχρό έργο του Θεάτρου "Χυτήριο" θα βγουν και θα υποστηρίξουν τον ανθέλληνα Πανούση ή αν θα ταχθούν και πάλι με το μέρος των πατρώνων τους των Εβραίων. Αυτό κι αν είναι δίλημμα!