Νέο "πλήγμα" κατά της Χρυσής Αυγής - Το ΠΑΣΟΚ δεν την κάλεσε στο συνέδριο του !



Η πολυμέτωπη επίθεση του ΠΑκιστανικού Σοσιαληστρικού Κόμματος εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Οι φωστήρες της Ιπποκράτους μετά τα παραληρήματα προέδρου, στελεχών, ξένων ηγετών και προσκεκλημένων, πέτυχαν ακόμα ένα... καίριο επικοινωνιακό χτύπημα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ποιο ήταν αυτό; ...



Δεν απέστειλαν σκοπίμως πρόσκληση για το... πολυαναμενόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, έκαναν διαχωρισμό κι απέστειλαν πρόσκληση σε όλο τα αποκόμματα του δημοκρατικά εκλεγμένου κλεπτοκρατικού τόξου πλην της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση σκόρπισε κατήφεια σε όλους τους Συναγωνιστές που τα έβαψαν... μαύρα. Καμία όρεξη δεν είχε αγαπητοί μετρ του ψεύδους και του σοσιαληστρισμού να παρευρεθεί οποιοδήποτε μέλος της Χρυσής Αυγής στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (μετά το κόμμα κλείνει οριστικά) για να ακούσει τις χιλιοειπωμένες μπαρούφες ή να δει τα χαμογελαστά μούτρα του Τζέφρυ.
Επειδή δεν θα παρευρεθούμε λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ, καθότι αποκλεισμένοι, σας αποστέλουμε το κάτωθι βίντεο αντί χαιρετισμού. Καλό λουκέτο!