Χρήστος Παππάς από τα Τρίκαλα: "Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που συνεχίζουμε να καταγγέλλουμε το μνημόνιο" - ΒΙΝΤΕΟ


Ολοκληρώθηκε η 2ημερη επίσκεψη στα Τρίκαλα του Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» Χρήστου Παππά.
Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τα Τρίκαλα ο κ. Παππάς και σήμερα στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία του Τοπικού Πυρήνα της «Χρυσής Αυγής» πραγματοποίησε πολιτική ομιλία με θέμα «Χρυσή Αυγή: Η μόνη εθνική και κοινωνική λύση». ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>



Ο κ. Παππάς σε δήλωση του στο trikalanews.gr τόνισε ότι «αγωνιζόμαστε για τον λαό με τον λαό» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η μόνη λύση για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, είναι να φύγει το μνημόνιο» και ανέφερε ότι «Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που συνεχίζουμε να καταγγέλλουμε το μνημόνιο που το θεωρούμε "ταφόπλακα" του Ελληνισμού αφού δημιουργεί στρατιά εκατομμυρίων Ελλήνων ανέργων που όποιος δεν το βλέπει θα πρέπει να βάλει κολλύριο στα μάτια του. Αυτή η προδοτική συγκυβέρνηση δεν το παραδέχεται δημοσίως. Πιστεύουμε ότι πρέπει να γυρίσουμε στην παραγωγή ενωμένοι αφού εμείς δεν συμμετέχουμε σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές».
Τον κ. Παππά προλόγισε ο Γραμματέας του τοπικού πυρήνα του Λαϊκού Συνδέσμου Γρηγόρης Χιώτης που αφού τον καλωσόρισε ανέφερε για την πυκνή παρουσία των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα ότι «έχουμε την πολυτέλεια τα Τρίκαλα να έχουμε 18 βουλευτές σε αντίθεση με άλλα κόμματα που δεν έρχεται κάνενας βουλευτής τους».
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο υπεύθυνος του κόμματος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Γιώργος Μισιάκας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «όλοι μαζί θα καταφέρουμε να απελευθέρωση την Πατρίδα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα ντόπια τσιράκια τους», ενώ απεύθυνε μήνυμα προς τους πολέμιους του κόμματος αναφέροντας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι η θετική εκδοχή της Λερναίας Ύδρας της αρχαίας ελληνικής ιστορίας που όσο και να προσπαθούν να μας εξαφανίσουν εμείς πολλαπλασιαζόμαστε».