Επιστρατεύουν "συντρόφους" από την Νορβηγία για να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή


Πάγια τακτική των ψευτών και των κλεφτών είναι το «πες, πες, κάτι θα μείνει». Την συγκεκριμένη τακτική την εφαρμόζουν συστηματικά και αδιάλειπτα οι ταγοί του σύγχρονου κλεπτοκρατικού καθεστώτος, για να αντιμετωπίσουν τον μόνο πραγματικό τους εχθρό την Χρυσή Αυγή. ...



Έχουμε δει οχετούς ψεύδους και αήθειας να εκτοξεύονται εναντίον του Κινήματος μας επί πολλά συνεχόμενα χρόνια, με την προσπάθεια κατασυκοφάντησης μας να κλιμακώνεται αναλογικά με τα ποσοστά αποδοχής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην Ελληνική Κοινωνία. Ένα καθεστώς κλεπτοκρατίας σε πλήρη, πραγματικά, πανικό.
Ένα από τα ψεύδη που χρησιμοποιήθηκαν πριν κάποιους μήνες είναι η προσπάθεια σύνδεσης του Κινήματος μας με τον υπερασπιστή των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, φανατικό φιλοσιωνιστή, μακελάρη της Ουτόγια, Μπρέιβικ. Η πρόφαση που είχε τότε χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογηθεί η παράλογη αυτή σύνδεση ήταν η σηκωμένη γροθιά του Μπρέιβικ ενώπιον του δικαστηρίου, η οποία δήθεν ομοιάζει στον δήθεν χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Τον ίδιο χαιρετισμό, βέβαια, με τον Μπρέιβικ αποδίδουν και οι σιωνιστές και οι κομμουνιστές, όπως είχαμε τότε αποδείξει, αλλά οι αποδείξεις δεν σημαίνουν τίποτε για τους λαγούς του καθεστώτος, τους δημοσιογράφους, αφού για αυτούς «νόμος είναι το δίκαιο του καθεστώτος».
Το ότι οι πασόκοι είναι ανήθικοι και ψεύτες δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Το αποδεικνύουν από τη στιγμή της ίδρυσης τους καθημερινά στον Ελληνικό Λαό. Το γνωρίζει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός που τους φτύνει και ας νομίζουν αυτοί ότι ψιχαλίζει. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει τεθεί εδώ και μήνες στην πρωτοπορία του αγώνα του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας μόνο με την παρουσία του το δίκαιο του Αγώνα μας και των Ιδεών μας. Τελευταίο κατόρθωμα του και των καρεκλοκενταύρων του, όπως είχαμε πει, η εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου με θέμα «Η Ελλάδα απέναντι στο νεοναζισμό, στην ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία».
Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, κάλεσαν και τον Γραμματέα της Νεολαίας του Νορβηγικού Εργατικού Κόμματος, Έσκιλ Πίντερσεν, και τον έβαλαν να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή, ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Βέβαια την ευκαιρία δεν την έχασε το καθεστωτικό «Βήμα» που έσπευσε να πάρει συνέντευξη από τον Πίντερσεν, μην τυχόν και χαθεί η ευκαιρία για να συκοφαντηθεί η μοναδική πολιτική δύναμη που καταγγέλλει τον ΔΟΛ ως φερέφωνο του καθεστώτος. Μεταξύ άλλων που είπε ο Πίντερσεν, χαρακτήρισε ως «ρατσιστική» την πράξη του Μπρέιβικ, ασχέτως που Νορβηγός σκότωνε Νορβηγούς εκείνη την ημέρα στην Ουτόγια, αλλά όπως προείπαμε ο σκοπός είναι η κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής. Αν η αλήθεια δεν βοηθάει, τότε τόσο το χειρότερο για την αλήθεια. Για την Χρυσή Αυγή και την κοινοβουλευτική της ομάδα, δήλωσε ότι «υπονομεύουν την δημοκρατία, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτός του συνταγματικά αποδεκτού», ενώ βέβαια οι πρακτικές τύπου Τσοχατζόπουλου, είναι εντός του συνταγματικά αποδεκτού. Τελειώνοντας την συνέντευξη του είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να χτίσει και πάλι σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Ελληνικό Λαό και το «αθώωσε», λέγοντας ότι δεν ευθύνεται μόνο το ΠΑΣΟΚ για την κρίση. Συγκεκριμένα είπε: «Η κρίση αποτελεί ευθύνη όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων κομμάτων, των πολιτών, του οικονομικού τομέα και παγκόσμια ευθύνη. Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση αναγκάστηκε να λάβει ακραία, μη δημοφιλή μέτρα. Έκανε σημαντικά βήματα, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, έκανε και λάθη»
Το αήθες της όλης υποθέσεως, το οποίο καταδεικνύει εμφανώς την συνάφεια των όμορων, του ΠΑΣΟΚ, κομμάτων με το ΠΑΣΟΚ, είναι η απουσία δισταγμού για χρήση του θυμικού των Λαών και της σκύλευσης, ουσιαστικά, νεκρών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα κομματικά συμφέροντα της κλεπτοκρατίας.