Χρυσή Αυγή το μόνο αυθεντικό κίνημα μετά την μεταπολίτευση


Αυτό ομολόγησε ο Λοβέρδος σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας παραδεχόμενος έστω και αργά, αυτό που έχει πλέον περάσει στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού εδώ και πολύ καιρό. Μια δήλωση που αν μη τι άλλο δικαιώνει το έργο της Χρυσής Αυγής, την καθαρή της ιδεολογία, η οποία δεν έχει φτιασιδώματα και προσμίξεις. Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα καθαρά Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα! ...



Σε μια κοινωνία που κλονίζεται, σε μια κοινωνία με αποσαθρωμένη συνοχή, σε μια κοινωνία που έχει ισοπεδώσει κάθε αξία και κάθε παράδοση καλείται ο μέσος Έλληνας να γίνει σταυροφόρος μιας και μοναδικής αλήθειας και αξίας, αυτής του έθνους και της συνοχής του. Η Χρυσή Αυγή με διαύγεια, σεβασμό και αγωνιστικότητα στέκεται στο πλευρό του ιδιαίτερα πληγωμένου, προδομένου και κατακερματισμένου Έλληνα που υποφέρει από την ανελέητη επιδρομή των εχθρών του, που επιδιώκουν να τον αφανίσουν πνευματικά, ηθικά και βιολογικά.
Ποιος όμως μπορεί να κατηγορήσει αλήθεια ένα λαό που παραπλανήθηκε, βάση σχεδίου και οδηγήθηκε μελετημένα στη καταστροφή; Ακόμα και εκείνοι που θέλουν να υποστηρίξουν την αντίθετη άποψη ότι δηλαδή φταίει που περιήλθε σε αυτή τη φαύλη κατάσταση, βαθιά μέσα τους ξέρουν πολύ καλά την αλήθεια.

Η μεταπολίτευση υπήρξε μια μακρά περίοδος στη ζωή μας που με πρόσχημα τη δήθεν δημοκρατία, επεχείρησε και επιχειρεί να απεθνοποιήσει την πατρίδα μας και να αφελληνίσει το λαό μας. Η ασυδοσία λόγου και η «προοδευτική» αριστεροκατευθυνόμενη πολιτική της παγκοσμιοποίησης  συνέβαλλαν στην ανάπτυξη μιας πρωτοφανούς για τα χρονικά της χώρας διαφθοράς αφού η εξουσία συγκεντρώθηκε στα χέρια λίγων που απλά εναλλάσσονταν, εκτελώντας τυφλά και πιστά εντολές του σιωνισμού.

Κι αυτοί οι λίγοι με τη σειρά τους, με τακτικές ανέντιμες παγίδευσαν τη συνείδηση του λαού, που έσκασε σαν φούσκα. Γιατί άραγε ναρκώθηκε έτσι ο Ελληνικός Λαός; Γιατί έζησε όλα αυτά τα χρόνια αδιαμαρτύρητα το τραγικό ξεπεσμό του και  την βάναυση επίθεση κατά των ηθών του; Γιατί σταμάτησε να μεγαλουργεί, να παράγει πολιτισμό, κουλτούρα και τελικά να καταντήσει ζητιάνος της Ευρώπης; Γιατί το «η Ελλάδα ανήκει στη δύση» αποτέλεσε την ποιο άχρηστη και καταστροφική δήλωση από σύστασης του Ελληνικού Κράτους. Κι αυτή τη δήλωση, τη πληρώνει πολύ ακριβά αφού του στερεί  την δυνατότητα να ορθοποδήσει και να ακολουθήσει το δρόμο προς την ανάπτυξη. Πλέον ελέγχεται και διοικείται από συμφέροντα και δυνάμεις, που σαν κύριο στόχο έχουν μια παγκόσμια, απρόσωπη κοινωνία χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, χωρίς πολιτισμό και θρησκεία.

Η συνοχή του Ελληνικού Έθνους, ήταν ένα από τα βασικά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστεί. Δεν υπήρχε χώρος για στεγανά και "πεπαλαιωμένες" αντιλήψεις όπως αυτές της Πίστης στη Πατρίδα, στη Σημαία, τη Θρησκεία. Γιατί κακά τα ψέματα, όσοι πέρασαν από τούτο δω το μικρό μα δοξασμένο τόπο αντιμετώπισαν ένα ιδιαίτερα πεισματάρη, γενναίο, γεμάτο οράματα λαό που στεκόταν αγέρωχος μπροστά σε χιλιάδες κατακτητές. Η δύναμη του πήγαζε πάντα από τα ίδια τα πιστεύω του, την αγάπη στη πατρίδα του και την τιμή του.
Αυτό φυσικά ενοχλούσε όλους εκείνους που, από ότι απεδείχθη επιβουλεύονταν για δεκαετίες τον Έλληνα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι τελικά οι χειρότεροι εχθροί του δεν ήταν οι κατακτητές που πέρασαν, γιατί τουλάχιστον αυτοί του αναγνώρισαν το δικαίωμα του αγώνα, τον αντιμετώπισαν σαν άξιο μαχητή. Δυστυχώς, οι χειρότεροι εχθροί του ήταν και είναι οι  ‘’σύμμαχοί’’ του, οι οποίοι σήμερα τον θέλουν αλυσοδεμένο με σκυμμένο κεφάλι, εξαθλιωμένο, πληθυσμιακά και φυλετικά αλλοιωμένο και φυσικά με εκχωρημένη την Εθνική του κυριαρχία.

Γι΄ αυτό η Χρυσή Αυγή πέρασε στη συνείδηση του λαού σαν το μόνο κίνημα που δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα. Γιατί είδε και αναγνώρισε από πολύ νωρίς, ότι το μοντέλο του δυτικού τρόπου ζωής, που κάποιοι πλάσαραν με αριστοτεχνικό τρόπο ήταν μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι θα αποτύγχανε. Ότι θα αλλοίωνε κάθε τι Εθνικό θα μόλυνε τη ψυχή και το κύτταρο του Έλληνα. Γι΄ αυτό πάλεψε, αγωνίστηκε, πάντα με αυταπάρνηση και πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Κι αν σήμερα βρίσκει απήχηση σε τόσο μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας είναι, γιατί παρόλη την καταστροφή που έχει υποστεί η πατρίδα μας, παραμένει ακλόνητη και σταθερή στις πολιτικές της θέσεις.

Γι αυτό η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μοναδικό αυθεντικό κίνημα μετά τη μεταπολίτευση. Γιατί δεν συστρατεύθηκε με κανέναν, δεν πρόδωσε τα πιστεύω της. Αγωνίστηκε στο πεζοδρόμιο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε πείσμα εκείνων που πιστεύουν ότι η πατρίδα μας πωλείται όσο όσο και σε τιμή ευκαιρίας.

Συναγωνίστρια Σοφία,  Πυρήνας Νίκαιας.