Η απάντηση στα ανδρείκελα της αριστεράς και στις παράνομες εισβολές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για τις δύο παράνομες εισβολές στα γραφεία του Αλίμου και της Αναβύσσου. Απάντηση στα θλιβερά κόμματα της αριστεράς και στο ψευτοδεξιό κράτος του Σαμαρά, που αγωνίζονται από κοινού για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Η Χρυσή Αυγή όμως δε σταματιέται, ούτε με τρομοκρατικές επιθέσεις, ούτε με παράνομες εισβολές ενόπλων κρατικών υπαλλήλων στα κομματικά της γραφεία.  ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ >>>





Η Αστυνομία εξέδωσε μία ανακοίνωση, στην οποία ψευδώς αναφέρεται ότι: "Ο Διοικητής του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, μαζί με την αναγκαία δύναμη, πήγε εξωτερικά των γραφείων και χωρίς να εισέλθει στους εσωτερικούς χώρους ενημέρωσε για το περιστατικό Βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος, ο οποίος εμφανίστηκε ως υπεύθυνος της εκδήλωσης". Στην πραγματικότητα πολυμελής ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στο κτίριο των γραφείων μας, μέχρι την είσοδο της αίθουσας όπου τελείτο η ομιλία. Αν δε βρισκόταν στο χώρο ο Συναγωνιστής Γερμενής για να τους επαναφέρει στην τάξη, κάνοντας αναφορά στη βουλευτική του ιδιότητα, θα φτάναμε σε καταστάσεις βορείου Κορέας.
Εν συνεχεία μηνύθηκαν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εν λόγω παράνομη επιχείρηση και ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τα ονόματα των αξιωματικών που έστειλαν 2 διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ σε γραφεία πολιτικού κόμματος. Ζητούμε επίσης να μάθουμε αν υπήρξε ποτέ ανάλογο γεγονός στα χρονικά της μεταπολίτευσης, δηλαδή να εισβάλουν ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις σε γραφεία κόμματος, τα οποία εν συνεχεία πολιορκήθηκαν από διμοιρίες ΜΑΤ, που παρενοχλούσαν τους συμμετέχοντες - μεταξύ των οποίων ανήλικα παιδάκια και ηλικιωμένες κυρίες - σε νόμιμη εκδήλωση.

Τις εν λόγω παράνομες ενέργειες κάλυψε απόλυτα ο θλιβερός υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μέσω twitter. Με τον ίδιο τρόπο μας είχε παλαιότερα και παλαιότερα, όταν είχαμε καταγγείλει τις διασυνδέσεις του με τη μασονία και τους εβραίους τραπεζίτες της οικογένειας Ρότσιλντ.