Δεν απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Το κράτος στεγάζει την τρομοκρατία;


Η τακτική των Υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά να μην προσέρχονται για να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τους είναι δύσκολες, έχει γίνει μόνιμη κατάσταση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το τελευταίο κρούσμα είναι αυτό της ερώτησης του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού. ...




Ο Συναγωνιστής Λαγός είχε ερωτήσει τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την φιέστα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Όπως γράφαμε  "Η ερώτηση επρόκειτο να συζητηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, αλλά κανένας υπουργός ή υφυπουργός είτε από το ένα υπουργείο είτε από το άλλο δεν τόλμησε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και να απαντήσει στην ερώτηση του συναγωνιστή Λαγού".
Επειδή το θέμα είναι ενδεικτικό της καταστάσεως που επικρατεί στην Παιδεία, ο συναγωνιστής Λαγός επανέφερε την ερώτηση κατόπιν επικοινωνίας με τον υπουργό Παιδείας στις 12-2-2013. Η ερώτηση επρόκειτο να συζητηθεί στις 20-2-2013 αλλά και πάλι ο Υπουργός δεν εμφανίστηκε. Δεν έχουν τι να απαντήσουν οι υπουργοί της συγκυβέρνησης ή μήπως φοβούνται τα... καλόπαιδα;