Υποτακτικός των μασόνων και των ψευτών της αριστεράς ο Δένδιας


Τελικά αποδεικνύεται πως η πρόσφατη ίδρυση της νέας υπηρεσίας «καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας» δεν στέκεται αρκετή για να αντιμετωπίσει με νομιμοφανείς διαδικασίες το αντεθνικό κράτος των υποτακτικών των τοκογλυφικών συμμοριών το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Μετά και τα χθεσινά κατορθώματα του φίλου των μασόνων Δένδια,...


δε μένει παρά να μετονομαστεί και επίσημα το υπουργείο προστασίας του πολίτη σε υπουργείο αντισυνταγματικής δράσης κατά της Χρυσής Αυγής.
Λίγο οι κραυγές υστερίας της τρομοκρατομάνας Αριστεράς, λίγο οι ασφυκτικές πιέσεις του διεθνούς σιωνισμού του οποίου τα συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση των ανδρείκελων, και ο αρλεκίνος πολιτικός προϊστάμενος των αστυνομικών προχώρησε σε μια πρωτοφανή ενέργεια, αποδεικνύοντας πόσο υπολογίζουν τα πιόνια του σιωνισμού τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Διέταξε την εισβολή διμοιριών των ΜΑΤ σε πολιτική εκδήλωση νόμιμου πολιτικού κόμματος, κατόπιν των μυθοπλασιών ενός μπολσεβίκου, ο οποίος κατήγγειλε (κατήγγειλε και δεν μήνυσε!) τον ξυλοδαρμό του από μέλος της Χρυσής Αυγής. Το κατά πόσο στέκει η καταγγελία του μέλους του ΚΚΕ, ας το κρίνει ο Λαός: ο μπολσεβίκος ισχυρίστηκε πως δέχτηκε επίθεση στο αυτοκίνητό του, επειδή άκουγε δυνατά «εργατικά τραγούδια».
Περιχαρής για την εκτέλεση της διαταγής του, ο αρλεκίνος της λεωφόρου Κατεχάκη και των μασονικών στοών της Κέρκυρας, έσπευσε να συγχαρεί τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αναβύσσου, οι οποίοι φυσικά παρανόμησαν. Και λοιπόν; Όπως τα διεφθαρμένα μέχρι το μεδούλι κομματόσκυλα του δημοσίου κατέκλεβαν τον Ελληνικό Λαό επί τέσσερις δεκαετίες, με το κράτος των φαύλων να επικροτεί και να ενθαρρύνει την ασυδοσία και τη διαφθορά, έτσι και ο αρλεκίνος επικροτεί την παρανομία, αναμένοντας ίσως την ευχαριστήρια επιστολή κάποιου σημαίνοντα παράγοντα του σιωνισμού. Ίσως να είναι κι αυτό μέρος των όρων που αποδέχτηκε η κυβέρνηση των πιο μαύρων ψοφιμιών της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, προκειμένου το καθεστώς της σαπίλας να εισπράξει τη δόση του, για να συντηρηθεί στην εξουσία.
Μόλις πριν λίγο καιρό, αυτή η ίδια μαριονέτα διατυμπάνιζε την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης των αστυνομικών που συμμετείχαν στη σύλληψη των τρομοκρατών της Αριστεράς στο Βελβεντό. Βλέπετε οι αναιδείς αστυνομικοί, λησμόνησαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους να υποδεχτούν τα ένοπλα κατακάθια της αριστερίστικης μπουρζουαζίας του Σύριζα με ανθοδέσμες και κόκκινα χαλιά.
Αυτό είναι το κατ' όνομα μόνον Κράτος Δικαίου της ψοφοδεούς Δεξιάς, το οποίο άγεται και φέρεται κατά τις βουλές του μαρξιστικού παρακράτους. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, σπεύδοντας αμέσως στο Α.Τ. Αναβύσσου, κατέθεσε μήνυση στον διοικητή του τμήματος και στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην παράνομη ενέργεια της εισβολής στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Σαρωνικού, όπου και συνέλαβαν έναν συναγωνιστή μας, ο οποίος αφέθηκε εν τέλει ελεύθερος, μιας και -τουλάχιστον μέχρι τώρα- το Καθεστώς δε συλλαμβάνει αθώους, δίχως εις βάρος τους στοιχεία. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, σε μια παράσταση ενός υπουργού αρλεκίνου, ενός κράτους-οπερέτα! Και για να ολοκληρωθεί το πανηγύρι των γελωτοποιών του Σαμαρά έσπευσαν και τα βολεμένα και άκαπνα συνδικαλιστικά κομματόσκυλα της Δεξιάς, να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή για «μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος των αστυνομικών»! Τα τσιράκια του αρλεκίνου, μετά από χρόνια αστυνομικής απραξίας και ταυτόχρονης εγκατάλειψης των μάχιμων συναδέλφων τους, στις διαθέσεις του κομματικού κράτους και της αντεθνικής Αριστεράς, ανέλαβαν την δύσκολη «αστυνομική» αποστολή να παραστήσουν τους βασιλικότερους του Βασιλέως. Ας είναι, θα κλαίγονται ξανά όταν μελλοντικά θα διαβάζουν από τις στρατευμένες βρωμοφυλλάδες της καθεστωτικής αριστεράς, πως οι Έλληνες αστυνομικοί εμπιστεύονται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αρνούμενοι να ενδώσουν στην τρομοκρατία των δεξιών πατριδοκάπηλων.
Εν κατακλείδι, ότι και να μηχανευτεί ο φίλος των μασόνων, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Εθνικό Αγώνα για να ξαναπάρουν οι Έλληνες την Πατρίδα τους πίσω. Περιφρονούμε τον κάθε Δένδια, τον κάθε Βενιζέλο, τον κάθε Ολάντ, διότι κάθε πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αποβλέπει στη διασφάλιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού. Όσο μας πολεμούν, τόσο ατσαλώνουν την Πίστη μας στη Τελική Νίκη και την Ενότητά μας με τον Λαό μας. Μην κουράζεσαι λοιπόν αρλεκίνε, αναζητώντας έκνομες ενέργειες από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τους δολοφόνους του Λαού μας και τους οικονομικούς απατεώνες θα τους βρεις στο κόμμα σου και σ' εκείνο του συνεταίρου σου, του Βενιζέλου. Εις ότι αφορά τους Χρυσαυγίτες, ισχύει η παλαιότερη δήλωση του Αρχηγού μας: η πρώτη μας έκνομη ενέργεια, θα είναι ταυτοχρόνως η πρώτη νόμιμη ως εκλεγμένη κυβέρνηση αυτής της Πατρίδας!