Πολλαπλές δράσεις της Χρυσής Αυγή στον Δήμο Λαγκαδά


Ακόμη μία, άκρως επιτυχημένη, δράση ενημέρωσης και γνωριμίας πραγματοποιήθηκε τη 17η Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υποκινούμενη από τον τοπικό πυρήνα. 

Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι Κοινότητες των ... 
 
Πέντε Βρυσών, του Πολυδενδρίου, της Ασσήρου, της Κριθιάς, της Νικόπολης και της Δορκάδας. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος μας, καθώς και φυλλάδια με τις Θέσεις μας, επί των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές περιοχές, αλλά και τη χώρα μας γενικότερα. Πολύς κόσμος έσπευσε να πάρει ενημερωτικό υλικό για εκείνον, αλλά και για την οικογένεια και τους γνωστούς του. 
 
 
Όλοι μας τόνισαν πως όση λάσπη και να δεχόμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο απλός καθημερινός Έλληνας, ξέρει ποιοι είμαστε και μας στηρίζει για αυτό. Είμαστε το μόνο Κίνημα που βγαίνει στο δρόμο και συνομιλεί με τον βιοπαλαιστή, κάνοντας μία συζήτηση «στα ίσια», μιας και όχι μόνο δεν έχουμε ούτε το παραμικρό μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση, στην οποία έχει φτάσει η χώρα μας, αλλά είμαστε και εμείς οι ίδιοι, βιοπαλαιστές και εργαζόμενοι. Όλοι είχαν να πουν ένα πράγμα, είμαστε το μόνο Πολιτικό Κίνημα, που έχει κάνει πράξη όλες του τις προεκλογικές δεσμεύσεις και φωνάζει για τα δίκια του Έλληνα!
 
Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893