"Κοινωνικό" κράτος: πλειστηριασμοί ακινήτων από 1/1/2014


Ο υπουργός Ανάπτυξης, επιβεβαίωσε την πληροφορία που ήθελε να ξεκινούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2014. Μάλιστα αύριο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, στην οποία θα ...

συμπεριλαμβάνεται η άρση της απαγόρευσης που υφίσταται σήμερα, για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
Ο υπουργός, επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ισχυριζόμενος πως  «στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα θα εξαντληθούν τα περιθώρια». Και ο τελευταίος Έλληνας όμως γνωρίζει, πως εννοεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων. Ουσιαστικά δηλαδή, ο κύριος Κ. Χατζηδάκης προαναγγέλλει εκείνο το οποίο απεύχονταν να ακούσουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες.
Ο Ελληνικός Λαός συνεπώς, πέρα από την δυσβάσταχτη και άδικη επιδρομή των φόρων από το ανάλγητο Καθεστώς των διεφθαρμένων, θα έχει να αντιμετωπίσει και το φάσμα της απώλειας της οικίας του! Δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο για να αντιληφθεί κανείς ξεκάθαρα, την προσπάθεια της κυβέρνησης των υποτακτικών να δημιουργήσει στην Ελλάδα συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου στην αγορά ακινήτων. Η πτώση των τιμών στους πλειστηριασμούς, σε επίπεδο χαμηλότερο της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου αλλά και η χαμηλή ζήτηση σε σχέση με την αυξημένη προσφορά ακινήτων, αναμένεται να συμπαρασύρει ολόκληρη την κτηματαγορά.
Το Καθεστώς εξακολουθεί να εκτελεί το καταστροφικό του έργο, τόσο για την Πατρίδα όσο και για το Λαό μας. Οι ψευτοδικαιολογίες περί πιέσεων της Τρόικα και σκληρών διαπραγματεύσεων, δεν πείθουν πια κανέναν. Οι τοκογλύφοι, με την αμέριστη σύμπραξη των υποτακτικών της κυβέρνησης, αφαίμαξαν οικονομικά το Λαό μας και τώρα επιδιώκουν να τον καταστήσουν άστεγο και επαίτη. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Αντίσταση μέχρι το Κράτος να ξαναγίνει Ελληνικό!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!