Οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι της υφηλίου επιτίθενται στους Έλληνες Εθνικιστές



Ανάμεσα στα διάφορα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης, τα οποία έχουν ενοχληθεί σφόδρα από την ραγδαία άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την αυξανόμενη αποδοχή της από τον Ελληνικό Λαό είναι το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.  Έτσι, κάποια «Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων» στο 27ο Παγκόσμιο Συνέδριό της ...

στο Δουβλίνο εξέδωσε ψήφισμα «…για την αναχαίτιση της δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία παρακολουθεί με ανησυχία την εκστρατεία τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η νεοναζιστική Χ.Α. εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ που αποκαλύπτουν τις εγκληματικές δραστηριότητές της κατά των ευάλωτων ομάδων».
Δεν σταματούν όμως εκεί, οι κονδυλοφόροι της παραπληροφόρησης, καθώς συνεχίζουν λέγοντας ότι προχωρούν άμεσα στη σύσταση «Διεθνούς Παρατηρητηρίου ενάντια στην εξάπλωση του ρατσιστικού μίσους», στο οποίο θα καταγράφονται όλα τα (δήθεν) περιστατικά και οι ανάλογες καταγγελίες. Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από τους πρυτάνεις της ψευδολογίας και της επιλεκτικής ενημέρωσης. Η επιμήκυνση του θράσους και της ασταμάτητης εκτόξευσης λάσπης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μονόδρομο γι’ αυτούς τους παραχαράχτες της Αλήθειας.
Λασπολογούν, ψευδολογούν, κατασκευάζουν «ειδήσεις», αποπροσανατολίζουν με τα δημοσιεύματά τους, αλλά το κυριότερο, ενώ στοχοποιούν ξεκάθαρα με τα γραφόμενά τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με προκλητικό τρόπο ομιλούν για «εκστρατεία τρομοκρατίας»! Τέτοιοι ψεύτες είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως με στόμφο μας πληροφορούν, προχωρούν στη σύσταση κάποιου ψευδεπίγραφου και καταδοτικού «παρατηρητηρίου», στο οποίο θα καταγράφεται κάθε πιθανή (και κυρίως απίθανη) αναφορά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ας μην παραξενεύονται, όμως, για το κακό όνομα που έχουν βγάλει προς τα έξω και το οποίο συνοψίζεται στο σύνθημα «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι».  Αντί να καταγράφουν αντικειμενικά (τι λέμε τώρα…) την πραγματικότητα, αντί να ασχολούνται με τα σοβαρά και υπαρκτά προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, εξυπηρετούν τη γραμμή των αφεντικών τους, είτε γιατί πληρώνονται αδρά γι’ αυτό, είτε επειδή έχουν κοινή ταύτιση απόψεων με τους προϊστάμενούς τους.  Γι’ αυτό και είναι κατάπτυστοι, ανύπαρκτοι και κανείς δεν τους δίνει την παραμικρή σημασία.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ