Ο Ηλίας Παναγιώταρος την είπε σε Στουρνάρα - Δένδια


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα των εθνοκτόνων Μνημονίων, εξέθεσε τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων. Αρχικά, επισήμανε την μαύρη γραβάτα του κ. Στουρνάρα, η οποία ενδείκνυται για κηδείες, ενώ στην συνέχεια επισήμανε στον υπουργό Προ - Πο Νίκο Δένδια ότι πριν πάει για καφέ στα Εξάρχεια, θα έπρεπε πρώτα να έχει μεριμνήσει για την εγκληματικότητα ...

και την λαθρομετανάστευση όπως π.χ. για τους σημερινούς πυροβολισμούς με καλάσνικοφ σε άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα ψέματα της κυβέρνησης Σαμαρά που συνεχώς λέει ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα και κάθε φορά έρχονται ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατ΄ εντολήν της τρόικα. Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε». Αναφερόμενος στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Γκίντο Βέστερβέλε, τον αποκάλεσε "κυρία", θυμίζοντας σε όλους πως ο εν λόγω υπουργός έχει επίσημα δεσμό με τον Μίκαελ Μροντζ και είναι δηλωμένος θιασώτης της "ομοφυλοφιλικής περηφάνειας".
Παραθέτουμε ακόμη το εύστοχο σχόλιο του defencenet για την ομιλία του Συναγωνιστή: Δεν το έθεσαν ούτε στην κυρία Βεστερβέλε!
Τον γνωστό για τις "προτιμήσεις" του Γκίντο Βεστερβέλε έβαλε στο "στόχαστρο" ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε». Η προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε προκάλεσε αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο, ωστόσο ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης δεν προχώρησε σε καμία κίνηση όπως τότε με τον βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Άλλωστε οποιοσδήποτε υπερσπίζεται Γερμανούς πολιτικούς αυτή την περίοδο, πρέπει να είναι πολιτικά "τρελός". Έκανε και χιούμορ με την γραβάτα του Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Ο κ. Στουρνάρας τηρεί το πρωτόκολλο, φορά μαύρη γραβάτα σε κηδείες…», είπε κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Μπλε» τον διόρθωσε ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος διαφώνησε ως προς το χρώμα, στην κηδεία ήταν σύμφωνος.