Τουρκικές προκλήσεις μέσω των Financial Times - Καμία αντίδραση από το ΥΠ.ΕΞ.


Θρασύτατη πρόκληση από την ναυαρχίδα του παγκόσμιου καπιταλισμού, τους Financial Times, η οποία δημοσίευσε ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε το ψευδοκράτος των τουρκοκυπρίων ως ...
 
«Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».
Η ενδοτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, αφήνει γόνιμο έδαφος στους εχθρούς του Έθνους μας, για να ασκούν την προπαγάνδα τους στη διεθνή κοινή γνώμη. Σ' αυτά τα πλαίσια, οι Financial Times φιλοξενούν δημοσίευση η οποία αναφέρεται στο ψευδοκράτος- προϊόν της εισβολής, υπό τον τίτλο με τον οποίο παράνομα αυτοαποκαλείται: ως «τουρκική δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Στο δημοσίευμα μάλιστα, δεν υπάρχει καμιά νύξη στην τουρκική εισβολή του 1974 και στα μύρια δεινά τα οποία υπέστησαν οι ελληνοκύπριοι. Καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια ακόμα στοχευμένη τουρκική απόπειρα να δημιουργηθούν τα ερείσματα και οι προοπτικές για τη διεθνή αναγνώριση του παράνομου ψευδοκράτους και φυσικά η νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής.
Όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ελέω της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιπέσει Ελλάς και Κύπρος εξαιτίας των προδοτικών και άθλιων κυβερνήσεών τους, η ελληνική απάντηση στις προκλήσεις είναι μηδενική. Για τους πολιτικούς ταγούς άλλωστε, σημασία έχει η εξυπηρέτηση της τοκογλυφικής δίψας των εχθρών του Έθνους και όχι η προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Ως εκ τούτου, ξανοίγεται ελεύθερο το πεδίο για την προπαγανδιστική δράση των εχθρικών δυνάμεων, όπως κατ' αντιστοιχία συνέβη κατά το παρελθόν με την ανθελληνική προπαγάνδα των σλάβων του κρατιδίου των Σκοπίων.
Τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα φαινόμενα της αδιανόητης ελληνικής ανοχής στις προπαγανδιστικές ενέργειες του εχθρού, είναι βεβαίως σαφείς και ξεκάθαρες ενδείξεις πως τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή κυβέρνηση, αδιαφορούν παντελώς για ζητήματα μείζονος σημασίας τα οποία δύνανται να πλήξουν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα του Έθνους. Από την άλλη πλευρά, ο προαιώνιος ασιάτης εχθρός, φαίνεται να ενισχύει τις διεθνείς του κινήσεις, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το πνεύμα ραγιαδισμού της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας.