Σιωνιστικός άθλος: εβραίοι συλλαμβάνουν 5χρονο Παλαιστίνιο! - ΒΙΝΤΕΟ


Το απάνθρωπο πρόσωπό του έδειξε ακόμη μια φορά το κατ' εξοχήν πιο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο, το κράτος του Ισραήλ. Μετά τους βομβαρδισμούς αμάχων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, τις πέρα από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου αεροπορικές επιδρομές σε στόχους επί συριακού εδάφους, εβραίοι στρατιώτες έγραψαν ακόμη μια χρυσή σελίδα δόξας στα «κατορθώματα» του ...


ισραηλινού στρατού!
Μόλις προ ολίγων ημερών, εβραίοι στρατιώτες κατόρθωσαν μετά από μια «υψηλού ρίσκου και απαιτήσεων» επιχείρηση, επιδεικνύοντας «υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αγωνιστικό φρόνημα», να συλλάβουν έναν... 5χρονο Παλαιστίνιο! Το συμβάν έλαβε χώρα στη Δυτική Όχθη και σίγουρα θα πρέπει να κάνει περήφανο έναν λαό, ο οποίος «έχει υποστεί τα πάνδεινα» από όλους τους υπόλοιπους Λαούς του κόσμου! Το έγκλημα του νεαρού Παλαιστίνιου «τρομοκράτη», καθώς ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι εβραίοι, ήταν πως είχε το απύθμενο θράσος - γεμάτος προφανές αντισημιτικό μένος- να πετάξει μια πέτρα προς τους ισραηλινούς στρατιώτες! Μάλιστα διέρρευσε(αυτό είναι σίγουρα πρωτόγνωρο) και βίντεο της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα ο 5χρονος Παλαιστίνιος να κοιτά απειλητικά και με μίσος, τους ισραηλινούς στρατιώτες.
Επισήμως, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, εξέδωσε ανακοίνωση συνεπεία της διαρροής του βίντεο, όπου και υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για προσαγωγή! Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η προσαγωγή δεν ήταν παράνομη, καθώς ο μικρός συνοδευόταν από τους γονείς του. Άλλωστε, σύμφωνα με την «ευαίσθητη επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» νομοθεσία του Ισραήλ, ο εισαγγελέας δύναται να απαγγείλει κατηγορίες σε ανήλικους οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.



Όπως ήταν φυσικό, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου οι ηγεσίες των φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων, η πολιτική ελίτ της μεταπολίτευσης, πρωθυπουργός, υπουργοί και λοιποί παρατρεχάμενοι, συνωστίζονται σε σιωνιστικά συνέδρια και συναγωγές και συναγωνίζονται για το ποιος είναι πιο υπάκουος στις σιωνιστικές εντολές, η είδηση της σύλληψης δεν έπαιξε στα αντικειμενικά και έγκυρα μέσα ενημέρωσης. Και βεβαίως δεν έπαιξε, διότι για την επαίσχυντη τούτη ενέργεια, η οποία και καταδεικνύει την σιωνιστική απανθρωπιά και χυδαιότητα, δεν γίνεται να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή, αλλά το κράτος του Ισραήλ.
Πολύ περισσότερο, δεν θα δείτε τον ευρωπαίο επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μούιζνιεκς, να κατηγορεί το Ισραήλ για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για εικόνες ντροπής στον 21ο αιώνα. Διότι απλούστατα, είτε σας αρέσει είτε όχι, άπαντες μπορούν να κατηγορηθούν για ξενοφοβία και ρατσισμό, εκτός φυσικά από τους εβραίους!
Οι Έλληνες Εθνικιστές, έχουν την απόλυτη βεβαιότητα πως τα κόμματα της «ουμανιστικής» αριστεράς θα καταδικάσουν στον εντονότερο δυνατό τόνο, την αισχρή, ισραηλινή επίδειξη ρατσισμού, μέσω πύρινων ανακοινώσεων. Ακλόνητη είναι δε και η πεποίθησή μας, πως ο αστείος μέχρι δακρύων (ειδικά όταν ποζάρει με το εβραϊκό κιπά) υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Δένδιας, την επόμενη φορά κατά την οποία θα επισκεφθεί συναγωγή, θα επιπλήξει τους συγκεντρωμένους για την «ηρωικότατη» πράξη του ισραηλινού στρατού.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν αντιθέσει προς τους ψευδοανθρωπιστές που κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια στα ρατσιστικά εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ, εκφράζει την αμέριστη και ειλικρινή συμπαράστασή του στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό Λαό. Επιπρόσθετα, χειροκροτούμε την ενέργεια του νεαρού Παλαιστινίου, ενέργεια αντίστασης, απέναντι στις δυνάμεις κατοχής της αγαπημένης του Πατρίδας!