Δυναμική παρουσία των Χρυσαυγιτών στην Φλώρινα και στα τελωνεία Νίκης και Ευζώνων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Συγκέντρωση στην Φλώρινα για την Μακεδονία μας και μπλόκα στους σκοπιανούς
Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 η καρδιά του Εθνικισμού χτυπούσε στην ακριτική μας Φλώρινα όπου οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας. Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Φλώρινας όπου έγινε η κεντρική εκδήλωση με καταθέσεις στεφάνων από τη Χρυσή Αυγή, πατριωτικούς συλλόγους και φορείς απόστρατων στρατιωτικών. ...





Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν οι βουλευτές του κινήματος μας, συναγωνιστές Παναγιώταρος Ηλίας, Λαγός Ιωάννης και Νίκος Μίχος, Γρέγος Αντώνης και Κούζηλος Νίκος. Παρόντες επίσης ήταν οι υπεύθυνοι και τα στελέχη των Τ.Ο. και των Πυρήνων Δυτικής Μακεδονίας καθώς και πολλά στελέχη Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής από τη Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα.





Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Φλώρινας υπό τα χειροκροτήματα των πολιτών της ακριτικής αυτής γωνιάς της Ελλάδας. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται υπό οποιασδήποτε συνθήκες να ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας, παρά τον πόλεμο, τις πιέσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δεχόμαστε από τους εχθρούς του Έθνους για να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε τους "συμβιβασμούς" τους. Δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!



Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική, τα σχέδια των Ευρωπαίων, των Αμερικάνων, των Σκοπιανών, του Σόρος και του Σιωνιστικού κατεστημένου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης θα αποτύχουν. Σήμερα έλαβαν το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν σκύβουμε το κεφάλι όσα μνημόνια κι αν μας επιβάλουν, όσο πόλεμο κι αν μας κάνουν.

Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής τελείωσαν με το συμβολικό αποκλεισμό του συνοριακού περάσματος με τα Σκόπια στη Νίκη Φλώρινας και στους Ευζώνους όπου εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές παρατάχθηκαν κατά μήκος του δρόμου ανεμίζοντας Ελληνικές σημαίες και τα σύμβολα του κινήματος μας.

Στους Ευζώνους μάλιστα, καταγράφεται η μεγαλύτερη ροή εισόδου Σκοπιανών προς την Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή έκανε αυτό που αρνείται εδώ και δεκαετίες να κάνει το δειλό και προδοτικό ελληνικό κράτος, να βρωντοφωνάξει δηλαδή ότι η Μακεδονία είναι μόνο μία και ελληνική! Ενώ βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη ο συμβολικός αποκλεισμός του Τελωνείου της Νίκης από την Χρυσή Αυγή, εκατοντάδες άλλοι Συναγωνιστές από όλη την Μακεδονία κατέφτασαν στο Τελωνείο των Ευζώνων για να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Κατά την άφιξη των Συναγωνιστών και μπροστά στη θέα αμέτρητων ελληνικών σημαιών να κυματίζουν, οι κρατικές αρχές προσπάθησαν με ήπιο και συμβουλευτικό τόνο να αποτρέψουν τη διαδήλωση, επικαλούμενες πως μια τέτοια ενέργεια θα είχε επίπτωση στην Ελλάδα λόγω της... τουριστικής περιόδου που διανύουμε!

Δε γνωρίζουμε αν ο κ. Σαμαράς συμπεριλαμβάνει στους τουρίστες του που θα σώσουν την ελληνική οικονομία και τους Σκοπιανούς, αλλά για εμάς οι Σκοπιανοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά ενσυνείδητοι παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας, που με την ανοχή του νεοραγιάδικου ελληνικού κράτους περιφέρονται με τα διακριτικά ΜΚ στα οχήματα τους, ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια διεθνούς και ιστορικού δικαίου. Αυτή τη φορά όμως οι Σκοπιανοί δεν είχαν να κάνουν με το επιτελείο του Σαμαρά, αλλά με την Χρυσή Αυγή.

Έτσι, οι Συναγωνιστές πέτυχαν αυτό που δεν μπόρεσε να πετύχει το ελληνικό κράτος: οι αρχές υποχώρησαν στις πιέσεις της Χρυσής Αυγής κι έδωσαν την εντολή σε όλα τα οχήματα με σκοπιανές πινακίδες να παραμείνουν στον χώρο του τελωνείου, απαγορεύοντας τους την είσοδο στην Ελλάδα!

Εν τω μεταξύ ο χώρος του τελωνείου είχε διακοσμηθεί κατάλληλα και μεγάλα πανό αναρτήθηκαν στην είσοδο, όση ώρα οι Συναγωνιστές μοίραζαν έντυπο υλικό που καλωσόριζαν τους επισκέπτες στην ελεύθερη ελληνική Μακεδονία. Κατά την διανομή ακούγονταν συνεχώς συνθήματα και το «Μακεδονία ξακουστή» δονούσε την ατμόσφαιρα. Με το πέρας της διανομής ακολούθησε σύντομη ενημερωτική ομιλία σχετικά με τις παράλληλες δράσεις που έλαβαν χώρα σε Φλώρινα και Νίκη δίνοντας τέλος σε μια άκρως επιτυχημένη και συμβολική εκδήλωση.

Εν κατακλείδι αυτό που απέδειξε η Χρυσή Αυγή είναι ότι όταν υπάρχει βούληση υπάρχει και τρόπος να λυθούν όλα τα προβλήματα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει τη βούληση για να διεκδικήσει τα δίκαια και τα συμφέροντα του ελληνισμού, αλλά, επιπλέον, η δυναμική της άνοδος κάνει το κράτος να λειτουργεί χωρίς καθυστερήσεις και περιττές δικαιολογίες.

Η σημερινή εθνικιστική νίκη αφιερώνεται στους ένδοξους ήρωες της ιστορίας που έχυσαν το αίμα τους για την Μακεδονία, που με τόση άνεση διέγραψε με μια υπογραφή το ένοχο κατεστημένο της μεταπολίτευσης.